Yine Yattara yine kriz

Trabzonspor'un sorunlu çocuğu, ağrıları artınca yurt dışında tedavi olmak istediğini söyledi. Fakat yönetim Gineli yıldızın bu isteğini hemen reddetti. Yattara ısrarını sürdürünce yeni bir kriz patladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2009 Güncelleme 09 Ekim 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Bu sezon sadece sakatlığı ile gündeme gelen İbrahima Yattara yine Trabzonspor yönetimine sorun çıkartıyor. Gaziantepspor maçının ikinci yarısında forma giyen Gineli yıldız önceki gün yapılan idmanda ağrıları artınca yönetimle görüştü. Yattara'nın yönetime yaptığı "Yurt dışında bir doktora tedavi olma" isteğinin hemen reddedildiği belirlendi.

GİDERSE CEZAYI YER!

Fakat Yattara'nın bu konudaki ısrarını sürdürdüğü ve menajeriyle görüştüğü ortaya çıktı. Yönetimin bu konudaki tutumunun çok katı olduğu, Gineli yıldızın yurt dışına gitmesi halinde tarihi bir para cezasına çarptırılacağı belirtildi. Yönetim daha önce de, milli takımdan genç dönen Tjikuzu'ya 60 bin TL fatura kesmişti.

SADECE 55 DAKİKA
Sezon öncesi kampnda sakatlık geçiren Yattara bu sezon sadece 55 dakika oynadı. Gineli yıldız, G.Birliği maçında son 10, G.Antep maçında son 45 dakika sahada yer aldı.

GÖKHAN'A KANCA

Gökhan Ünal'a eski takımı Kayserispor talip oldu. Sarı-Kırmızılılar eski oyuncusunu devre arası kadrosuna katmak istiyor.