Acı çekmek gerek

Galatasaray'ın hocası, "Kağıt üzerinde Tobol maçı kolay gözükebilir ama kolay maç yoktur. Hiç bir maç da acı çekmeden kazanılmaz. Bunun için oyuncularım bütün güçlerini ortaya koymalı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2009 Güncelleme 23 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

KOLAY MAÇ YOKTUR!
Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Frank Rijkaard, dünkü basın toplantısında Tobol maçı için temkinli konuşmayı tercih etti. Tobol maçı kağıt üzerinde kolay gibi gözükse de kolay maç yoktur diyen Hollandalı hoca, "Açı çekmeden maç kazanılmaz. Açı çekmekten kastım, futbolcularımın bütün gücünü ortaya koymasıdır" dedi.

ÇOK HEYECANLIYIM
Ali Sami Yen Stadı'nda ilk kez taraftarla buluşacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Hollandalı hoca, "Futbolcularımın ve benim yarınki (bugün) maçta taraftara çok ihtiyacımız olacak" dedi.

10 NUMARA ÖNEMLİ DEĞİL
Rijkaard Emre Çolak ile ilgili, "Emre son derece iyi bir oyuncu, benimle beraber iyi çalıştı. İlerleyen zamanlarda yeniden aramıza katılabilir" dedi. Bir gazetecinin kadroyla ilgili sorusuna ise "Bırak o da rakibe sürpriz olsun" dedi.

TURDAN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK
Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisi karşısına ilk kez 10 numaralı forma ve kaptanlık pazubendiyle çıkacak olan Arda Turan, çok heyecanlı olduğunu belirterek, turu geçeceklerini söyledi. Zevkli bir maç olacağına inandığını belirten kaptan, "Kimse merak etmesin. Rakibi küçümsemiyoruz ama rahat bir galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Bol gollü bir galibiyet taraftarı bekliyor" dedi.

TOBOL UMUTLU
UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Kazakistan'ın Tobol takımı, dün İstanbul'a geldi. Ali Sami Yen'de kamp yapan Tobol'un hocası Dmitriy Ogai, akşamki maçtan umutlu ve sürpriz yapacaklarını söyledi.

ASLAN HAZIR KITA
Bugün saat 21.00'de Tobol ile UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında karşılaşacak olan G.Saray hazırlıklarını tamamladı. 15 dakikası basına açık yapılan idmanda Rijkaard taktik çalışması yaptılar. Mehmet Topal ve Volkan Yaman tedavilerinin yanı sıra sahada takımdan ayrı çalıştı. Bu arada G.Saray'da bir ilk yaşandı. Rijkaard, dünkü idmandan sonra oyuncularını evlerine göndererek maç günü saat 09.00'da tesislerde olmalarını istedi.

KEITA'DA ŞOK GELİŞME!
Lyon'dan 8.5 milyon Euro'ya alınan Keita'nın, henüz TFF'ye kaydının yapılamadığı belirtildi. Keita, Sarı-Kırmızılı ekibin turu geçmesi halinde 24 Temmuz'da UEFA'ya verilecek olan listede de yer almazsa UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu maçlarında da forma giyemeyecek.