Kamp tatsız bitti

F.Bahçe, Almanya'daki en ciddi sınavında Hoffenheim'a boyun eğip kampı kötü noktaladı. Alex'in golüyle öne geçen Kanarya, Terrazzino ve Gross'a engel olamadı. M.Topuz ve Güiza da forma giydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2009 Güncelleme 22 Temmuz 2009, 01:19

İÇİNDEKİLER

Almanya kampındaki 4. hazırlık maçında Bundesliga'nın güçlü temsilcilerinden Hoffenheim ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, mücadeleden 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Fener 26'de Alex'le öne geçerken, 68'de Terrazzino ve 78'de Gross sonucu belirledi. F.Bahçe böylece Almanya kampını 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile tamamlamış oldu.

SON KAPTAN EMRE OLDU!
4-5-1 taktiği ile oynayan Kanarya'da Semih'in yokluğunda Kazım tek forvet olarak sahaya çıktı. 2. yarı oynayan Mehmet Topuz ilk kez F.Bahçe forması giyerken, kampa önceki gün katılan Güiza da 9 numaralı formasıyla son 20 dakikada görev yaptı. Her maçta farklı kaptan çıkaran Daum, bu kez pazubendi Emre Belözoğlu'na verdi.

FENER'DE KİM NE YAPTI?

EMRE BELÖZOĞLU

Sahaya kaptan olarak çıktı ve Deniz ile birlikte ön liberoda görev yaptı. Savunma yönüyle iyi ancak hücum yönü zayıf kaldı.

BİLİCA
Önder'le birlikte savunmada görev yapan Bilica oyunda fazla görünmedi. Fazla risk almadan oynaması, Önder'le uyum sorununu aşamadığını gösteriyor.

MEHMET TOPUZ
Kampın başlarında sakatlandıktan sonra ilk kez Fener forması giydi. Kısa süre kaldığı oyunda pek gözükmedi. Bundan sonra takip edilmeli.

ALEX DE SOUZA
Fener'in en büyük silahı. Attığı gol öncesi organizasyonda da ustalığını gösterdi. Ancak onun da hazır olması için biraz daha süre gerekli.

KAZIM KAZIM
Hazırlık kampının ve Daum'un gözdelerinden... Ancak dün yerini yadırgadı. Tek forvet oynayan Kazım topla buluşmayı başaramadı.

ZAMANA İHTİYAÇ VAR
F.Bahçe, Hoffenheim karşısında en ciddi maçını oynadı. İlk yarıda çıkıştaki bir takımın işaretleri vardı. Olgun atak çabası sergileyen bir takım görünümündeydiler. Ama bu istek yeterli değil. Saha içinde eksikler var. Ama bunlar giderilebilir.... Fenerbahçe'nin çok zamanı yok ama diğer taraftan da çok zamana ihtiyacı var! Gürcan Bilgiç

TRANSFERLER DEVAM ETSİN!
Daum'dan ilginç istek... F.Bahçe Teknik Direktörü Cristian ve Dos Santos'un transferiyle ilgili olarak, "Bu oyuncular Brezilya Milli Takımı'nda yer alıyor ve ilerleyen zamanlarda da yer alacaklar. Hedefimiz 2 oyuncuyu en kısa zamanda takıma monte etmek" dedi.