Kuranyi bu kez bitiyor

Cimbom, bir taşla iki kuş vurmanın planlarını yapıyor. Aslan, sorunlu yıldızı Lincoln'ü verip Schalke'nin golcüsü Kuranyi'yi kadrosuna katacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2009 Güncelleme 16 Mayıs 2009, 00:38

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, bir taraftan istediği verimi bir türlü alamadığı Cassio Lincoln'den kurtulmanın diğer yandan da kaliteli bir yabancı futbolcuyu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor... Aslan, her sene teklifte bulunduğu ama bir türlü transfer edemediği Schalke'nin golcüsü Kuranyi için yeniden girişimlere başladı... Bunu gerçekleştirmek için de sorunlu yıldızı Lincoln'ü eski kulübüne satmayı, yani bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor.

FELIX MAGATH FAKTÖRÜ VAR!

Sarı-Kırmızılı yönetimin, Brezilyalı oyuncuyu eski kulübü Schalke'ye önererek Kevin Kuranyi ile takas etmek istediği öğrenildi. Alman kulübünün ilk önce bu teklife sıcak bakmadığı ancak gelecek sezon Schalke'yi çalıştıracak olan Felix Magath'ın Lincoln'ün transferine onay verdiği için bu transfer takasının bu kez gerçekleşebileceği bildirildi. 27 yaşındaki golcünün de Aslan'a sıcak baktığı ifade ediliyor.

SCHUSTER kafa karıştırdı
G.Saray'ın yeni hoca arayışlarında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Cimbom'un görüşitüğü isimleden biri olan Schuster konusunda Alman kulübü Wolsburg'tan "Schuster'le anlaştık" açıklaması geldi. İspanyol basını ise Alman hocanın G.Saray'a imza attığını iddia etti.

SAMİ YEN'E ÖNLEM
Olaylı F.Bahçe derbisi sonrası Ali Sami Yen Stadı'nda, federasyonunun talimatıyla bir dizi tedbir alındı. Derbide çöken kapalı tribünün saçakları yenilenerek seyircilerin geçmesinin önlenmesi amacıyla 1.80 metre yükseliğinde kırılmaz cam monte edildi.