İngiliz'in HDP aşkı

Kraliçe Elizabeth'in BBC'si, Doğu, Güneydoğu ve Batı'da seçmenin nabzını tuttu. HDP'yi öne çıkartan BBC, yayınlarıyla AK Parti'yi hedef seçti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2015 Güncelleme 30 Ekim 2015, 01:51
İngiliz’in HDP aşkı

İÇİNDEKİLER

İngiliz medyası, Kraliçe II. Elizabeth'in emri ile Türkiye'ye saldırı başlattı. İsrail'le aynı günlerde kurulan ve yayın ilkelerinde 'İsrail çıkarlarını korumak' olan Hürriyet amiralliğindeki Doğan Medya ve Fethullahçı Terör Örgüt'nün yayın organları da Kraliçe ile buluştu. Teröristleri 'cici çocuk' olarak gösteren İngiliz ve Türk görünümlü medya, iftira, yalan ve hakarette zirve yaptı. Kendi ülkesindeki seçimlerde bile kentleri dolaşıp nabız tutmayan BBC, konu Türkiye olunca yollara düştü. Doğu ve Güneydoğu'da adeta gitmediği ilçe bırakmayan BBC, İstanbul ve İzmir gibi Ege ve Marmara'da da adeta HDP için oy avcılığı yaptı. Gittiği her noktada, HDP'lileri öne çıkartan BBC, AK Parti'yi eleştiren herkesi haberin bir detayı yaptı. Eyüp ve Başakşehir gibi AK Parti'nin güçlü olduğu bölgelerde bile AK Parti karşıtı haberler yapan BBC, HDP ve Demirtaş için her türlü yalanı sayfasına taşıdı. İşte BBC'nin bu tavrı, sosyal medyada sert tepkilere neden oldu. İşte o yorumlar:
BBC, AK Parti'yi eleştiriyorsa, düşünmeden oy verin. Çünkü BBC, Türkiye'nin iyiliğini neden istesin!
BBC, İngiltere'de bile en yalancı yayın organıdır. İngilizler bile ona inanmaz, rahat olun.
Gezi provokasyonlarında da en önde BBC ve onun maşaları vardı. Hiç şaşırmadı.
BBC, Türk görünümlü İngilizler'i bulur ve yönetir.
Hürriyet, FETÖ ve BBC, üçüz gibidir. 3'ünün de tek hedefleri Türkiye'nin küçülmesi.
BBC, sen git Kraliçe'ye söyle. Türkiye, artık eskisi gibi değil. Liderleri, size çalışmıyor.
BBC şu soruya cevap verebilir mi? Türkiye'den kaç kişi satın aldınız? Kaç kişi gönüllü olarak size çalışıyor?

Kraliçe Elizabeth, ülkesindeki medyayı yönetirken pek zorlanmıyor. Çünkü gazete ve televizyonların üst düzey yöneticileri, Kraliçe tarafından atanıyor. Bu İngiltere'de herkesin bildiği bir sır.