Terör mutlaka yenilecektir

Başbakan Davutoğlu, HAK-İŞ'in yıldönümünde yaptığı ziyarette terör ve terör odaklarını hedef aldı. Son terörist ortadan kalkana kadar mücadele edeceklerini söyleyen Davutoğlu, "Vesayetin en kullanışlı aleti terör oldu. Ama artık Türkiye eski Türkiye değil" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2015 Güncelleme 24 Ekim 2015, 01:13
Terör mutlaka yenilecektir

İÇİNDEKİLER

Hak-İş'in 13'üncü Genel Kurulu ve 40'ıncı Kuruluş Yıldönümü etkinliğine katılan Başbakan Davutoğlu terörle mücadele hakkında konuştu. İşte Başbakan'ın sözlerinden satırbaşları:

Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu çerçevede son aylarda kaybettiğimiz bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların yürüttüğü mücadeleyi mutlaka Türkiye'de tek bir terörist kalmayana kadar sürdüreceğimizi de bir kez daha iletmek istiyorum. Terör her ne suretle olursa olsun mutlaka yenilecektir.

Eskinin vesayet odakları, baskı grupları akıllarınca bir yönetim boşluğu olacağını düşünüp, eski oyunlarından medet umdular. Onların en kullanışlı aleti de terördür, terör örgütleridir. DEAŞ'a da DHKP-C'ye de PKK'ya da aynı yaklaşımla dimdik mücadelemizi sürdürürüz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Kimse boş heveslere kapılmasın. O günlere Allah'ın izniyle geri dönülmeyecek.