Melda Onur TV!

TBMM Genel Kurulu'nda 4 eski bakanla ilgili soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin önergeler görüşülürken, pazartesi günü olması nedeniyle TBMM TV yayın yapamadı. Ancak CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur ise tablet bilgisayarından canlı yayın yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2014 Güncelleme 06 Mayıs 2014, 01:47
Melda Onur TV!

İÇİNDEKİLER

TBMM, 4 eski bakan Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Erdoğan Bayraktar ve Muammer Güler'le ilgili soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin toplandı. Her pazartesi olduğu gibi Meclis TV, dün de yayın yapmazken, CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur'dan ilginç bir hamle geldi. Onur, tabletiyle Genel Kurul'dan internet üzerinden canlı yayın yaparak tarihe geçti. Daha önce birçok tuhaf uygulamasıyla gündeme gelen Onur'un bu tavrı, 'Melda Onur TV' canlı yayında yorumlarına neden oldu. Görüşmeler başladığında, eski bakanlardan ise sadece Erdoğan Bayraktar Genel Kurul'da oturmayı tercih etti. Oturum ise tartışmalar ve itirazlarla başladı. 3 ana muhalefet partisinin grup başkan vekilleri meclis TV'nin soruşturma önergeleri görüşmelerinin canlı yayınlanmaması nedeniyle TBMM Başkanı Cemil Çiçek'le görüşmeye gitti. CHP'li Gürsel Tekin, yayın yapılmamasının gerekçesinin TRT'nin spor yayını olduğuna ilişkin yazıyı protesto edeceklerini söyledi. Mafya babası gibi konuşan Tekin, "Böyle gerekçe olur mu? 3 partinin grup başkanvekili şimdi Cemil Çiçek'le görüşmeye gidiyor eğer sonuç alınmazsa hepimiz gideriz, gerekirse Cemil Çiçek'in makamını basarız" dedi.

VEREMEYECEĞİMİZ HİÇBİR HESAP YOK

4 Eski bakan soruşturma komisyonu kurulması için haklarında verilen önergelerin, TBMM Genel Kurulu'nun dünkü oturumunda yapılan görüşmelerden önce milletvekilleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. 4 eski bakan, "Veremeyeceğimiz hesap yok" dedi.