MHP'nin avukatı konuştu

Yaşanan kaset sıkandalları ile gündemden düşmeyen MHP'nin avukatından açıklama geldi.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2011, 00:00 Güncelleme 18 Mayıs 2011, 14:47
MHP’nin avukatı konuştu

İÇİNDEKİLER

MHP'nin avukatı Hamit Kocabey, ''MHP, organize bir çeteyle mücadele ediyor. Kamu görevi yapanlar, buna sessiz kalıyor ve olayları seyrediyor. Görevini yapması gereken kurumlar, görevlerini yapmıyor, Türkiye'nin üçüncü büyük partisi olan MHP'nin karşı karşıya kaldığı komployu seyrediyorlar'' dedi.

Kocabey, MHP'ye yönelik ortam dinlemesi yaptığı iddia edilen otomobille ilgili, genel merkez binası önünde yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bu otomobille ilgili gösterdiği fotoğrafın temsili, plakasının sahte olduğunu açıklamalarına rağmen bazı basın yayın organlarının bunu farklı yansıttığını öne sürdü.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kocabey, MHP'yle ilgili iddiaların ardından, parti üst organlarının toplanıp toplanmayacağına ilişkin bir soru üzerine, parti yöneticilerinin seçim bölgelerinde çalışmalarını yürüttüğünü, olağanüstü bir toplantının yapılacağını düşünmediğini kaydetti.
Kocabey, bir başka soru üzerine de ''MHP, Türk-İslam sentezine sahip bir partidir. Partide bulunanların da hareket kabiliyeti sınırlıdır'' şeklinde konuştu.