"G.Saray'ın bir kuruş emeği yoktur!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da toplu açılış törenlerinde konuştu.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 16 Ocak 2011, 14:46
G.Saray’ın bir kuruş emeği yoktur!

İÇİNDEKİLER

Erdoğan, Türk Telekom Arena'da kendisine yönelik taraftarın tavrıyla ilgili açıklama yaptı. İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması:

"İstanbul'a yaptığımız hizmetler İstanbul'dan önde gidiyor. Trafik sorunun çözümü için elimizden geleni yapıyoruz.

Bugün 28 yeni kavşağın açılışını gerçekleştireceğiz. 4 Levent- Hacı Osman metro hattımız bitti. Onu da bugün açacağız. Maslak hattını da daha önce açmıştık.

Talimatımla Seyrantepe Stadı'na bir istasyon eklendi. Türk Telekom Arena'da Galatasaray Kulübü'nün bir lirası bile yoktur. Dün akşam stadta yaşanan olumsuzluklaar sahiplerinindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim. 600 TL'lik yatırımımızın karşılığı bu olmamalıydı.

ÖZHAN CANAYDIN'IN TALEBİ

Galatasaray gibi güzide bir kulübün belli bir yere sıkışmış bir yerden farklı bir stada muhteşem bir stada kavuşmasını gelen talep üzerine yaptık.

Merhum Özhan Canaydın bana bu talebi getirdiği zaman buna onay vereceğimi söyledim.

Şimdi birileri çıkıyor 'Seyrantepe Stadı'nda filancanın filancanın emeği var' diyor. Galatasaray'ın Allah için bu stadda bir kuruş emeği yoktur. Daha kulüple stadın kullanımı için anlaşmayı yapmadık.

10 DAKİKADA STADA ULAŞIM

Taksim'den çıkıp 10 dakikada stada ulaşım. Tünel bağlantısı hepsi var. Burada acaba kaç dakikada giderim yok. Taksim'den ben metroya bindiğim zaman ben Seyrantepe Arena'dayım diyorsun. Marmaray bittiği zaman, Anadolu Yakası'ndan gelirken zamanı istediğin gibi kullanacaksın.