Erdoğan'dan Kağıttepe hatırlatması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak şunları söyledi.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2011, 17:19
Erdoğan’dan Kağıttepe hatırlatması

İÇİNDEKİLER

Erdoğan, ''Kağıthane'nin adını unutup, Kağıttepe derseniz böyle olur. Yani 'ben kağıthane ilçesinde oy kullanacağım' diyemiyor. Ya adresi şaşırıyor 'Kağıttepe ilçesinde' diyor. İstanbul'da böyle bir ilçe yok. Üstelik de buradan belediye başkan adayı oldunuz, nasıl oluyor bu iş'' şeklinde konuştu.

Erdoğan, ''Anayasa diyor ki devlet, bütün gençliğe zararlı olan bu tür şeylerden, alkollü içkilerden, kumardan bütün kötü alışkanlıklardan halkını, gençliğini korur diyor. Ya biz anayasal görevimizi yapıyoruz, beyler bundan rahatsız oluyor. Ve hemen işi getiriyorlar 'işte bunlar bak şeriata geçiyor' insaf ya, biraz kendine çeki düzen ver. Ağzı olan konuşuyor'' dedi.

Erdoğan, ''CHP Genel Başkanı çıkıyor, RTÜK Yasasındaki bir maddeden dolayı ölçüsüz biçimde, nezaketsiz biçimde hükümeti eleştiriyor. Ne diyor biliyor musunuz? 'Padişah mısın, bu yetkiyi nereden alıyorsun'. Halbuki her zaman bu fakirin söylediği 'Biz efendi olmaya gelmedik, hizmetkar olmaya geldik'. Ben hizmetkarım, milletimin hizmetkarıyım'' dedi.