SGK nasıl erken emekli olabilirime yanıt verdi!

SGK'dan nasıl erken emekli olabilirime en net cevap. Bir çok yerde çıkan erken emeklilik şartı sonrası başka yol denemeyin açıklamasıyla 7200 prim günü ve 3600 prim günü her soruya cevap veren kapsamlı bir açıklama yapıldı. İşte SGK nasıl erken emekli olabilirsiniz sorusuna yanıtı..

Giriş Tarihi 24 Şubat 2020, 09:11 Güncelleme 01 Mart 2020, 16:04
SGK nasıl erken emekli olabilirime yanıt verdi!

İÇİNDEKİLER

SGK'dan nasıl erken emekli olabilirime en net cevap. Bir çok yerde çıkan erken emeklilik şartı sonrası başka yol denemeyin açıklamasıyla 7200 prim günü ve 3600 prim günü her soruya cevap veren kapsamlı bir açıklama yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu, EYT çıkmaması sonrası erken emekli olmak isteyenlere en kapsamlı açıklamayı yaptı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

SGK SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Emeklilik sistemi tamamen değişeceğini açıkladı. Berat Albayrak Emekliliğin değişeceğini dile getirmişti. Erken emeklilik için yeni bir yol açılmış oldu.

SGK en kapsamlı açıklama!

Sosyal Güvenlik Kurumu, EYT çıkmaması sonrası erken emekli olmak isteyenlere en kapsamlı açıklamayı yaptı. Bunlar haricinde kimse erken emekli olmak için şartlar denemesin uyarısı yapıldı. İşte SGK'dan yapılan o açıklama;

SGK duyurduğu Erken emeklilik şartları için 4A, 4B ve 4C sigorta türlerine göre emeklilik yaşı, emeklilik prim günü ve şartlarını yineledi. SGK'da erken emeklilik için 1999 öncesi yaşı beklemeyi sürdürürken, 2008 sonrası aynen duyurulduğu gibi ilerleyeceğini açıkladı. Bu nedenle sizler için yaş akdi ve prim eksiği nedeniyle oluşabilecek erteleme ve çözümlerin bazılarını hazırladı.