Ziynet Sali’den duygusal açıklama: ''25 yılın hayalini kurmuyordum. Nasıl geçti anlamadım"
Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, müzik kariyerindeki 25'inci yılını önceki akşam verdiği konserle kutladı. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sali, duygularını paylaştı.
Giriş Tarihi:
''25 yılda yaşadığım tüm duyguların canlandığı bir gece benim için bu gece. 25 yılın hayalini kurmuyordum. Nasıl geçti anlamadım" diyen Ziynet Sali, "Bir Akdeniz Divası olarak bu coğrafyayı kucaklamak istiyorum. Çünkü biz kendimizi bildik bileli bu coğrafyada hep savaşlar oldu. Ben de Kıbrıslıyım biliyorsunuz. Bu acılara 2 saat de olsa ara vermek istiyoruz bu akşam" sözleriyle izleyicileri duygulandırdı.
Sali, ''25 yılı azimle ve çok çalışarak geçirdim. Bugün itibariyle 50'nci yılın hayalini kuruyorum.'' ifadelerini kullandı.