Kenan İmirzalıoğlu'nun biricik aşkı Sinem Kobal ekranlara geri döndü!

8 yıl önce hayatını yakışıklı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile birleştiren Sinem Kobal, Lalin ve Leyla adını verdikleri kızları için uzun zaman setlere ara vermişti. Ünlü oyuncu, yıllar sonra 'Her Şeyin Başı Merkür' filmiyle ekranlara geri döndü.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Kenan İmirzalıoğlu'nun biricik aşkı Sinem Kobal ekranlara geri döndü!

8 yıl önce hayatını yakışıklı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile birleştiren Sinem Kobal, Lalin ve Leyla adını verdikleri kızları için uzun zaman setlere ara vermişti. Ünlü oyuncu, yıllar sonra 'Her Şeyin Başı Merkür' filmiyle ekranlara geri döndü. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu, setten paylaşım yaptı. Set hallerine yenilerini ekleyen Kobal, kırmızılar içinde oldukça şıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Kenan İmirzalıoğlu'nun biricik aşkı Sinem Kobal ekranlara geri döndü!-2Kenan İmirzalıoğlu'nun biricik aşkı Sinem Kobal ekranlara geri döndü!-3Kenan İmirzalıoğlu'nun biricik aşkı Sinem Kobal ekranlara geri döndü!-4
Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler