Beklenen açıklama Pelin Akil'den geldi: Kolay değil... Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor mu?

İki ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, 2016 yılında görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Çiftin mutlu evlilikleri, 2019 yılında dünyaya gelen ikiz kızları Alin ve Lina ile taçlandı. Sosyal medyada sık sık paylaştıkları aile fotoğrafları ile takipçilerini sevindiren Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, son zamanlarda aralarının bozuk olduğuna dair çıkan dedikodularla gündeme geldi. Bu söylentiler, hayranları arasında büyük merak uyandırdı ve çiftin evlilikleri hakkında çeşitli spekülasyonların ortaya atılmasına neden oldu.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2024, 09:10 Güncelleme 24 Mayıs 2024, 12:31
Beklenen açıklama Pelin Akil’den geldi: Kolay değil... Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Anıl Altan ve Pelin Akil, 2016 yılında dünyaevine girmişti.

Ünlü çift, 2019 senesinde Alin ile Lina adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı.

İkili, son dönemde ayrılık kararı aldıkları iddiasıyla adlarından söz ettiriyordu. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikiliden Akil, geçtiğimiz günlerde bir davet sonrası görüntülenmişti.

Muhabirlerin, "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine gerilen ünlü oyuncu, "Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" demişti.

AYRILMIYORUZ!
Ayrılık dedikoduları yükselirken çift, önceki gün Tarihi Yarımada'da bir açılışa birlikte katıldı.

Gazetecilerin, "Pelin hanım Anıl bey'den boşanacağınıza dair çok yerde haberler çıktı. Böyle bir düşünceniz var mı yoksa sadece dedikodudan mu ibaret?" sorusuna Akil, "Tabii ki bizim de kavgalarımız var, oluyor da... Bu her evde var. İkiz çocuk bakmak kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu çıkan dedikodular başkalarını yorabilir ama biz yorulmuyoruz ve ayrılmıyoruz da... Kavga, anlaşmazlık her evde var. Olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır, kavga evin tadı tuzu..." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN