Can Bonomo itiraf etti! 'Beni resmen süründürdü' dediği Öykü Karayel ile tanışma hikayesine bakın!

2018 yılında mutlu bir evlilik yapan Can Bonomo ve Öykü Karayel'in Roman adında bir de oğulları var. Magazin dünyasından bir hayli uzak duran çift evlilikleriyle de parmak gösteriliyor. Eşi Öykü Karayel ile tanışma hikayesini anlatan Can Bonomo, “6-7 ay peşinden koştum. Beni resmen süründürdü. Tam olmuyor derken, o adım attı” dedi.

Giriş Tarihi 28 Mart 2024, 06:59 Güncelleme 28 Mart 2024, 07:02
Can Bonomo itiraf etti! ’Beni resmen süründürdü’ dediği Öykü Karayel ile tanışma hikayesine bakın!

İÇİNDEKİLER

İki ünlü isim Can Bonomo ve Öykü Karayel 2018 yılında evlendi.

Can Bonomo ve Öykü Karayel'in bu mutlu evliliğinden Roman adında bir oğlu oldu.

NASIL TANIŞTIKLARINI İLK KEZ ANLATTI
Geçtiğimiz günlerde Can
Bonomo, Berfu Yenenler'in programına konuk oldu. Bonomo eşi Öykü Karayel ile nasıl tanıştıklarını ilk kez anlattı.

Bonomo, "Öykü'yle Gaye Su Akyol'un albüm lansmanı sırasında tanıştık. Görür görmez 'Allah sahibine bağışlasın' dedim. Tabi, beni süründürdü 6-7 ay kadar" ifadelerini kullandı.

"BENİ SÜRÜNDÜRDÜ"
Konuşmaları sırasında tanıştıktan 1,5 sene sonra evlilik teklif ettiğini söyleyen Bonomo, süreç içerisinde yaşananları da dile getirdi.

Bonomo, "Öykü'nün benim albüm kaydettiğim zamanlar bir kafesi vardı. Stüdyo ve kafe karşı karşıyaydı. Ben de durmadan o kafeye gidip oturan gariban bir adamım. Aylar boyunca sürdü bu durum... Sürekli albümden çıkıp oraya gidiyordum onu görebilmek için... O anlarda çok az sohbet edebiliyorduk. Konuşma başlıyordu, o gidiyordu. Bu süreç 6-7 ay kadar sürdü. Sonra ben bir geri adım attım, 'gururumu daha fazla ayaklar altına alamam' diye. O süreçte o fark etti bu durumu... Bu sefer o adım attı. Böyle, böyle flört başladı. Takriben 1,5 sene sonra da evlendik işte" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN