Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'dan oğulları Uzay’a sürpriz doğum günü partisi!

Ünlü manken Çağla Şıkel ve eski eşi Emre Altuğ, küçük oğulları Uzay'ın doğum gününü birlikte kutladı. İşte sizler için derlediğimiz 4 Mart tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2024 Güncelleme 04 Mart 2024, 07:01
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’dan oğulları Uzay’a sürpriz doğum günü partisi!

İÇİNDEKİLER

Ünlü manken Çağla Şıkel ve eski eşi Emre Altuğ, küçük oğulları Uzay'ın doğum gününü birlikte kutladı. İki ünlü isim, Uzay'ın doğum gününe özel bir organizasyon yaptı.

Şıkel'in ailesi de Uzay'ın 12'nci yaş gününde Uzay'ı yalnız bırakmadı. Pastanın üzerinde "İyi ki doğdun bal çocuk. Seni çok seviyoruz" yazısı yer aldı. Şıkel yaptığı paylaşıma, "Bal yavrum, canım oğlum. Doğum günün kutlu olsun. Seni sana anlatamayacağımız kadar çok seviyoruz... İyi ki varsın canımın yarısı..." notunu düştü.

AŞKI İSTİYORUM
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni yaşını önceki akşam Etiler'de bir mekanda kutladı. Arkadaşlarıyla birlikte bir kutlama yapana oyuncu, "Çok özel bir gün. Çok güzel geçiyor. Önce ailemle Kapadokya'daydım. Sabah döndüm. Şimdi de arkadaşlarımlayım" diye konuştu. Aşk hayatıyla ilgili sorulara da cevap veren Deniz, "Hayatımda kimse yok. Ama aşkı istiyorum. Aşık olmak istiyorum" dedi.
Doğan SAVAŞ



KADINLARA JEST
Müzik dünyasının son dönemdeki parlayan yıldızı Tuğkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde konser vereceğini söyledi. Tuğkan, kadın hayranlarına da bir müjde verdi. Genç sanatçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde IF Performance Hall Beşiktaş'ta vereceği konseri tam 1000 kadının ücretsiz izleyebileceğini duyurdu.



MUTLU OL EBRUM
Türk halk müziği sanatçısı Zara; Kıbrıs'ta konser verdi. Dubai'de evlenen Ebru Gündeş'i tebrik etti. Mutluluklar diledi. "Ebrum çok mutlu olsun inşallah" dedi. Bu arada Zara verdiği kilolarla da dikkat çekti. "Zayıfladıkça kendimi daha güzel hissediyorum" diye konuştu.



YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Konya'da sahne aldı. Sanatçı, "Erol Bey, yine çok şıksınız" diyen hayranına teşekkür etti. "Şimdi imaj maker'lar var. Biz imaj falan bilmezdik. Bizim imaj maker'ımız Mevlana'ydı: Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" dedi.

ZEYNEP'İN 'DOG'STLARI
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, kazandığını gayrimenkule yatırdı. İzmir Urla'da 40 milyon TL'ye bir malikane aldı. İşte güzel popçu hafta sonu da Urla'daki malikanesinde arkadaşlarını ağırladı. Ayrıca köpeği Zeytin ve onun yavrularıyla vakit geçirdi. Sevimli dostlarıyla çektirdiği fotoğrafları da sosyal medyadan paylaştı.

OĞULCAN EVİ TERK ETTİ!
Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği atv'nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"de yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizi, yeni bölümünde de hem ekranlarda hem de sosyal medyadaki başarısını sürdürmeye devam etti. Yasmin, annesinden hesap sorup evi terk etti. Ömer'e sığındı. Kızını kaybeden Şevval, intihara teşebbüs etti. Berk ise Aybike'ye kolye aldı. Bunu gören Cansu Aybike'yi sinir etti. Kolye yüzünden tartışma çıktı. Oğulcan tepki verince tartışma alevlendi ve Oğulcan evi terk etti.

'YILDIZ'LI DESTEK
Yıldız Tilbe, genç meslektaşı Hilal Altın'ı yalnız bırakmadı. Merhum sanatçı Hüseyin Altın'ın kızı olan Hilal Altın, babasına ait şarkıları yeniden yorumlayarak dikkat çekmişti. Genç şarkıcı şimdi de söz - müziği Yıldız Tilbe'ye ait çok duygusal bir şarkı ile sevenlerine sürpriz yaptı. "Canın İsterse" adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturan Hilal Altın büyük beğeni topladı. Yıldız Tilbe'den de övgüler aldı...

'BİRİCİK' ANNE ALIŞVERİŞTE
5.5 aylık hamile olan oyuncu Burcu Biricik, bebek alışverisine çıktı. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. "Kendisinin ilk alışverişi yapıldı" dedi.

DÜŞ YAKAMDAN
Ünlü şarkıcı Zeynep Dizdar zehir zemberek açıklamalar yaptı. Ümit Sayın'dan hamile kaldığını ve evlenmediği için çocuğunu aldırdığını itiraf etti. Bütün gözler Ümit Sayın'ın üzerine çevrildi. "Çok münasebetsiz" açıklamalar diyen Sayın şunları söyledi: Kendisi evlenmek üzereyken beni terk etti. 18 yıldır Eda hanımla birlikteyim. 3 yaşında bir çocuğum var. Eşim ve çocuğum bunları duyarak yaşamak zorunda değil. Artık düşsün yakamdan.

EŞTE TAVSİYE
2013 yılında meslektaşı Mert Kılıç'la evlenen oyuncu Aslıhan Güner, evlilikle ilgili tavsiyelerde bulundu. Güner, "Öncelikle en yakın arkadaşınızla evlenin. Bunu artık duvarlara 'sticker' olarak yazıp altına imzamı atacağım. Çünkü en iyi arkadaşınızla aynı evi paylaşmak çok güzel" diye konuştu.

GENÇ EMRAH
Şarkıcı Emrah, İstanbul'da Günay Restoran'da sahne aldı. Spor tarzı ile dikkat çekti. Görenler "Genç Emrah yıllara meydan okuyor" dedi...

SINIRLARI AŞTIK
Oyuncu ve yapımcı Tolgahan Sayışman, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Türk dizilerine övgüler yağdırdı. Şunları söyledi: Bizim dizilerimiz yurt dışına çok satılıyor çünkü çok izleniyor. 1980'lerde, 90'larda Holllywood yıldızları nasılsa şimdi bizim oyuncularımız da yurt dışında ona dönüştü.
Aydın HAMZA

SOSYAL MERVE
Oyuncu Merve Boluğur, fotoğraf çektirmeyi çok sevdiğini söyledi. "Sosyal medyaya çok önem veriyorum. Hatta bu aralar daha fazla yoğunlaşmayı düşünüyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN