Güzel oyuncu Hande Doğamdemir aşka karşı mesafesi sürüyor! 14 Şubat Sevgililer Günü yerine, 13 Şubat Yalnızlar Günü'nü kutlayacak

Uzun süredir hayatına kimseyi almayan güzel oyuncu Hande Doğandemir, “14 Şubat Sevgililer Günü” yerine, hayranlarıyla “13 Şubat Yalnızlar Günü”nü kutlayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2024 Güncelleme 10 Şubat 2024, 07:03
Güzel oyuncu Hande Doğamdemir aşka karşı mesafesi sürüyor! 14 Şubat Sevgililer Günü yerine, 13 Şubat Yalnızlar Günü’nü kutlayacak

İÇİNDEKİLER

Aşktan yana yüzü bir türlü gülmeyen Hande Doğandemir, bir süredir kabuğuna çekilmişti. Adı geçtiğimiz dönemde Furkan Palalı ve Onur Tuna ile aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu, aradığı mutluluğu bir türlü bulamamıştı.

Aşktan yana yüzü gülmeyen Doğandemir, "Artık aşka mantık penceresinden bakıyorum. Sevgilim yok. Uzun zamandır yalnızım" açıklaması yapmıştı.

HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR!
Uzun zamandır yalnız olduğunu söyleyen Hande Doğandemir'in bu itirafları "Aşka küstü mü?" dedirtmişti. Öte yandan 14 Şubat'taki Sevgililer Günü'ne de yalnız girecek olan Doğandemir, formülü hemen bir öncesinde buldu.

Doğandemir, uzun zamandır "Yalnızlar Günü" olarak kutlanan 13 Şubat'ta sevenleriyle bir araya gelecek. Güzel oyuncu, 13 Şubat'ta dünyanın dört bir yanındaki yalnızlarla dijitalde buluşacak. 50 kişilik kontenjanla sınırlı olan buluşmada hem başkalarıyla tanışacak hem de bol bol sohbet edecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN