Hilal Altınbilek’ten bir garip açıklama: Hiç spor yapmıyorum benim fiziğim tamamen genetik

Hilal Altınbilek’ten bir garip fizik açıklaması... Güzel oyuncu, “Hiç spor yapmıyorum. Benim fiziğim tamamen genetik” ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden güzel oyuncu, "Pesketaryenim... Benim şansım herhalde birinci olarak genetik, ikinci olarak sağlıklı besinlerin tadını çok sevmem" şeklinde konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2024 Güncelleme 07 Şubat 2024, 10:18
Hilal Altınbilek’ten bir garip açıklama: Hiç spor yapmıyorum benim fiziğim tamamen genetik

İÇİNDEKİLER

İzmir doğumlu güzel oyuncu Hilal Altınbilek, yıllar içerisinde büyük bir değişim yaşamıştı.

Burun, diş, dudak ve çenesine birtakım dokunuşlar yaptıran Altınbilek, bu dönemde birçok kez gündeme gelmişti. Sık sık estetik haberleriyle magazinde yer alan oyuncu, verdiği bir röportajda şunları söylemişti: "Estetik burnum ve dişlerimde var. O kıyasladıkları 10 sene önceki halim. Yaptırdığım işlemler yüzümün tam ortasında olduğu için büyük bir fark yaratıyor."

"SPOR YAPMIYORUM"
Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek'e bu kez fiziğinin sırrı soruldu. Hiç spor yapmadığını söyleyen Altınbilek, '"Genetik olabilir, çünkü hiç spor yapmıyorum diyebilirim. Sadece sağlıklı yiyecekler tüketiyorum, tatlarını da çok seviyorum" dedi. Sözlerine devam eden güzel oyuncu, "Pesketaryenim... Benim şansım herhalde birinci olarak genetik, ikinci olarak sağlıklı besinlerin tadını çok sevmem" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN