Şarkıcı Teoman'ın Cihangir aşkı! "Ben mahallemden memnunum, köy gibi takılıyorum"

Geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere yansıyan Teoman, her zaman olduğu gibi sempatik ve esprili cevaplarıyla samimi bir röportaj verdi. Tatilde şehir dışına ya da yurt dışına çıkmayı sevmediğini yaşadığı Cihangir'i köyü gibi gördüğünü anlatan Teoman, "Hiçbir yere gitmem. Ben sevmiyorum tatili" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2024 Güncelleme 06 Şubat 2024, 07:02
Şarkıcı Teoman’ın Cihangir aşkı! Ben mahallemden memnunum, köy gibi takılıyorum

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere yansıyan Teoman, kendisini taciz eden kadın hayranlarıyla ilgili olarak ilk kez açıklamada bulundu.

Ünlü isim şöyle konuştu: "Öyle bir şey vardı daha evvelden, şoförüm de darbeler aldı. Kızmıyorum onlara ama takıntılı hayran demesek daha doğru olur. Bir takım deliler bunlar... Birkaç kez denk geldik karşılaştık ama insanın da ödü patlıyor. Tedirgin oluyorum tabii ki ama onlar isteyerek yapmıyorlar. Akıl hastası bunlar, kızmıyoruz ama yine de korkuyoruz diye mahkemeye veriyoruz.

Tatilde şehir dışına ya da yurt dışına çıkmayı sevmediğini yaşadığı Cihangir'i köyü gibi gördüğünü anlatan Teoman, "Hiçbir yere gitmem. Ben sevmiyorum tatili, buradayım hep kafelerde yaşıyorum.

Ben mahallemden memnunum, köy gibi takılıyorum Cihangir'de" dedi. Ünlü şarkıcı, "Cihangir'e muhtar olmayı düşündünüz mü hiç?" sorusuna ise gülümseyerek "Çok iyi fikirmiş ileride yaparım belki muhtarlık" diyerek esprili bir yanıt verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN