Ünlü manken Azra Akın'dan doğuma yakın açıklamalar: Bebeğinin cinsiyetini öğrenmeyecek! "Sürpriz seviyoruz"

7 aylık hamile olan Azra Akın, doğuma kadar çocuğunun cinsiyetini öğrenmeyeceklerini açıkladı. Akın ayrıca, doğumun Türkiye’de olacağını dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2024 Güncelleme 02 Şubat 2024, 09:18
Ünlü manken Azra Akın’dan doğuma yakın açıklamalar: Bebeğinin cinsiyetini öğrenmeyecek! Sürpriz seviyoruz

İÇİNDEKİLER

2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de 'Dünya Güzeli' unvanını kazanan Azra Akın, mütevazı hayatıyla ekranlardan uzak ve sade bir hayat yaşıyor. 2017 yılında Atakan Koru ile evlenen Azra Akın, 2018 yılında da oğlu Demir'i kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı.

Ünlü mankenden geçtiğimiz dönemde sevindiren haber gelmişti. Akın, hamile olduğunu açıklamıştı. Mutlu haberi verdikten sonra ortalarda gözükmeyen Akın, önceki gün kameralara takıldı.

"SÜRPRİZ SEVİYORUZ"
Akın, önceki gün eşi Atakan Koru ve oğlu Demir'le Etiler'de bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Akın, "Karnımız acıktı, ailecek yemek yemeye geldik. Aşerme gibi bir durumum yok. İkinci çocuğuma 7 aylık hamileyim. Cinsiyetini öğrenmedik, çünkü sürpriz olsun istiyoruz. Biz sürprizi seviyoruz. Kısmetse doğumda öğreneceğiz. Biz ilk çocuğumuz Demir'in cinsiyetini de önceden öğrenmemiştik. Doğum Türkiye'de olacak" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN