Müge Boz ikinci kez anne oluyor! Müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştı: O fotoğrafa ünlü isimlerden tebrik yorumu yağdı

Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, ikinci kez anne olacağını duyurdu. Boz, mutlu haberi gözyaşları içinde verdi. Instagram'dan paylaşım yapan güzel oyuncuya, Özge Özpirinçci, Çağla Şıkel, Anıl Altan, Onur Büyüktopçu, Deren Talu, Berfu Yenenler ve Gamze Erçel gibi isimlerden tebrik yorumu yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2024 Güncelleme 23 Ocak 2024, 07:01
Müge Boz ikinci kez anne oluyor! Müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştı: O fotoğrafa ünlü isimlerden tebrik yorumu yağdı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile hayatını 2019 yılında Barselona'da birleştirmişti. Uzun süreli ilişkilerini aile olarak devam ettiren Müge Boz ve Caner Erdeniz aynı yıl kızları Vina'yı kucaklarına almıştı.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Boz, "İkinci çocuk istiyorum. Vina'nın bir kardeşi olsun istiyorum" sözleriyle ikinci çocuğa yeşil ışık yakmıştı.

"SİZE BİR HABERİM VAR"
Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerine bir müjde verdi. Boz, yeniden hamile olduğunu duyurdu. "Size bir haberimiz var" notuyla Instagram'dan paylaşım yapan güzel oyuncuya, Özge Özpirinçci, Çağla Şıkel, Anıl Altan, Onur Büyüktopçu, Deren Talu, Berfu Yenenler ve Gamze Erçel gibi isimlerden tebrik yorumu yağdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN