Eleştiri 'yağmur'u! Yağmur Tanrısevsin'in fırından ekmek alma kombini sosyal medyanın diline düştü

Yağmur Tanrısevsin’in İngiltere’de bir fırına ekmek almaya gittiği kombin sosyal medyanın diline düştü. Güzel oyuncuya gelen yorumlar herkesi kahkahaya boğdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2023 Güncelleme 08 Aralık 2023, 07:00
Eleştiri ’yağmur’u! Yağmur Tanrısevsin’in fırından ekmek alma kombini sosyal medyanın diline düştü

İÇİNDEKİLER

Güzelliği ve yaşadığı aşklarla adından söz ettiren Yağmur Tanrısevsin, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Tanrısevsin'in bazı paylaşımları beğenilse de bazı paylaşımlarına da eleştiri oklarının hedefi haline geliyor.




Oyunculukta hedeflerini büyük tutan ve İngiltere'ye oyunculuk dersleri almak için giden Tanrısevsin, uzun süredir Londra ve İstanbul arası mekik dokuyor.

Şu sıralar İngiltere'de olan Yağmur Tanrısevsin önceki gün yaptığı paylaşımla bütün dikkatleri üzerine çekti. Tanrısevsin, Londra'da bir fırından ekmek aldığı anları Instagram takipçileriyle paylaştı.

YORUMLAR HAVADA UÇUŞTU!
Fakat güzel oyuncunun ekmek almaya gittiği kombin sosyal medyada dalga konusu oldu. Adeta bir davete gider gibi fırına giderek ekmek alan Tanrısevsin'e, "Resmen altına aceleyle bir şey giymeyi unutmuş", "Benim eşofman gruptan ayrıldı", "Fırına gidip çekim yapmak nedir?", "Pijama ve terlik kombini neyine yetmiyor?" ve "Böyle ekmek almaya gitmeyen de bir zahmet ekmek yemesin" yorumları yapıldı!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN