İki arada bir 'dere'de! Cansu Dere kenarda kalınca şekilden şekile girdi

Güzel oyuncu Cansu Dere önceki gün kendi oynadığı dizinin galasına katıldı. Röportaj esnasında kenarda kalan ve oyuncu ekibine tepki koyan Dere’nin, mimikleri ve sıkılmış halleri dikkat çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2023 Güncelleme 11 Kasım 2023, 07:03
İki arada bir ’dere’de! Cansu Dere kenarda kalınca şekilden şekile girdi

İÇİNDEKİLER

Ekranların başarılı oyuncularından Cansu Dere, dijital bir platformda yayınlanan dizisinin ikinci sezon galasına katıldı. İlk sezonda başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, güzelliği ve fit vücudu ile yine herkesi büyüledi.

Tarzıyla her zaman adından söz ettiren ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya çalışan Dere, galada iddialı süper mini tarzıyla büyük beğeni topladı. Dizi oyuncularının birlikte poz verdi. Ama Cansu Dere poz verirken en uçta kaldı. Kenarda kalan Dere'nin açıklamalar boyuncu mimikleri, sıkılmış halleri gözlerden kaçmadı ve sosyal medyanın da diline düştü.

TEPKİ KOYDU!
Röportajın devam ettiği esnada muhabirlerin Cansu Dere'ye soru sorması istenilince Dere, oyuncu ekibine tepki koydu. Röportaj esnasında göz ardı edildiğini düşünen güzel oyuncu, "Ekip arkadaşlarım cevap verebilir. Öteki arkadaşlarım daha fazla vakit geçirdi sette" diyerek tekrardan kenara ayrıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN