Örnek davranış! O ünlü oyuncular aile yapımıza ters gelen proje teklifini elinin tersi ile itti

Ünlü oyuncular, aile yapımıza ters gelen proje teklifini geri çevirdi. Türk, örf ve adetlerimize uygun olmayan projeyi kabul etmediler! Önemli bir yönetmen dijital bir platforma çekmek üzere Türkçe adı "Sapkınlar" olacak bir proje hazırlamış. İki kadın bir erkek arasında geçen proje ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif edilmiş. Fakat Kıvanç Tatlıtuğ, örf ve adetlerimize; ayrıca da aile yapımıza ters geldiği için bu projeyi kabul etmemiş. İkinci isim olarak da Barış Arduç'a teklif gitmiş. Senaryoyu okuyan Barış Arduç da bu teklifi geri çevirmiş. Yani anlayacağınız Dünya'nın önemli yönetmenleri bizim oyunculara teklif getiriyor ve biz bunları kabul etmiyoruz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 09:20
Örnek davranış! O ünlü oyuncular aile yapımıza ters gelen proje teklifini elinin tersi ile itti

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam deyince aklımıza kimler geliyor. Kemal Sunal, Tarık Akan, Kadir İnanır, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Gülşen Bubikoğlu, Filiz Akın ve ismini yazmadığımız onlarca değerli oyuncu. Tabii Yeşilçam adı zamanla Türk sineması diye değiştirildi diyebilirim.



Günümüzde bu değerler oyunculara yenileri eklendi. Ne kadar naif, ne kadar içtenlikle seyrettiğimiz filmlerdi.



Türk sineması zamana ayak uydurup çığır açtı. Dünyada en çok film ve dizi ihraç eden 2. ülke konumuna geldik.

Oyuncularımızın ünü neredeyse 7 kıtaya yayılmış durumda. Hal böyle olunca de Dünya sinemasının yönetmenleri de bizim oyuncuların kapısını çalmaya başlamış.



Önemli bir yönetmen dijital bir platforma çekmek üzere Türkçe adı "Sapkınlar" olacak bir proje hazırlamış. İki kadın bir erkek arasında geçen proje ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif edilmiş. Fakat Kıvanç Tatlıtuğ, örf ve adetlerimize; ayrıca da aile yapımıza ters geldiği için bu projeyi kabul etmemiş. İkinci isim olarak da Barış Arduç'a teklif gitmiş. Senaryoyu okuyan Barış Arduç da bu teklifi geri çevirmiş.



Yani anlayacağınız Dünya'nın önemli yönetmenleri bizim oyunculara teklif getiriyor ve biz bunları kabul etmiyoruz. Nedenleri arasında birçok şey olabilir ama dijital de her şey mübahtır tezine karşı gelen ve Türk aile yapısına uygun görmedikleri projeyi kabul etmeyen bu iki önemli ismi de canı gönülden kutluyorum…


EN ÇOK ARANAN AŞK!
Son dönemin sürpriz aşklarına imza atan Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz hafta sonu Ege'de tatile gitmişlerdi. Tabii aşkın ilk karesini her zaman olduğu gibi ilk paylaşan sosyal medya hesabı "Gossippasta" oldu. Tabii bu paylaşım sonrası Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya google'da en çok arananılan listesine girmiş. Neden mi? Hayranları nerede ve hangi otelde tatil yaptıklarını öğrenmek istemiş? İyi ki kimse nerede kaldıklarını yazmamış yoksa yapacakları 2 günlük romantik tatili kısa kesmek zorunda kalabilirlerdi…



25 SENELİK EMEKTARINI DEĞİŞTİRDİ!
Rock müziğinin önemli isimlerinden Kaan Tangöze, 25 senedir kullandığı eski model BMW marka arabasını değiştirmiş. Devamlı arabasını tamirciye götüren Kaan bey, sonunda sıfır bir otomobil almış. 2 milyon lira gibi rakam ödeyip ünlü marka bir araç satın alan Tangöze, 25 senelik emektar arabasını emekliye ayırmış diyebilirim. Senelerdir aynı pardesüyle poz vermesini de hesaba katarsak, yakın zamanda yeni bir pardesüyle karşımıza çıkacağına eminim.



KIBRIS'TA EV ALIYOR...
Sahnelerin en önemli isimlerinden Özcan Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde evlenmişti. Her daim mutluluk fotoğraflarını paylaşan ikiliden Saman Dadgar'ın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı.



Duyduğuma göre Kıbrıs-Türkiye arası mekik dokuyan Özcan Deniz, buradan bir ev satın almak için girişimlerde bulunmuş. Çok sık Kıbrıs'ta sahne alan Özcan Deniz, eşi ve çocuğu ile otelde değil, önümüzdeki aylarda kendi evinde kalmak istiyormuş. Daha önceki evliliğinden de bir çocuğu olan Özcan Deniz'in ailesine ve çocuklarına olan düşkünlüğünü bilmeyen yok. Ben de şimdiden hayırlı ÖZCAN DENİZ olsun diyorum…

TÜRK TIRAŞININ MUCİDİ
Tolgahan Sayışman, Ahmet Kural, Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol gibi birçok ünlü ismin kuaförlüğünü yapan Adem Terzi, şimdi de kendi markasını çıkarttı. Kozmetik alanında büyük atılımlar yapan Terzi, şampuan, parfüm ve kişisel bakımlar olmak üzere onlarca ürün çıkarttı. Başarıdan başarıya koşan Adem Terzi'yi tebrik etmemek elde değil.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN