Yağmur Sarıoğlu ile Kadir İnanır'a beğeni yağdı!

Yağmur Sarıoğlu, Kadir İnanır ile buluştu. İnanır'la olan karesini paylaşan Sarıoğlu'na beğeni yağdı. İşte sizler için derledediğimiz 26 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2023 Güncelleme 26 Eylül 2023, 07:01
Yağmur Sarıoğlu ile Kadir İnanır’a beğeni yağdı!

İÇİNDEKİLER

Yaptığı paylaşımlarla beğeni toplayan Yağmur Sarıoğlu, bu defa Kadir İnanır ile buluştu. İstanbul havalimanında İnanır'la olan karesini paylaşan Sarıoğlu'na yorum yağdı. Sarıoğlu, "Annem fotoğraf çekilmeden gelirsen fena kızarım demiştir" notunu düştü.



SOYMAN'IN GÜMÜŞ KAŞIĞI
Türk müziğinin güçlü sesi Safiye Soyman, "Gümüş Kaşık" şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü ve müziği Hüsniye Kaya'ya ait olan hareketli şarkı, tüm dijital platformlarda yayınlandı. "Gümüş Kaşık"ın klibini Bedirhan Eroğlu yönetirken aranjesini Emircan Korkmaz yaptı.



SINIR TANIMIYOR
Kendini sadece "özgür bir müzisyen" olarak tanımlayan Cem Adrian, konser programıyla da sınırları aşacak. Adrian, ekim ayı sonuna kadar 33 gün içinde vereceği 24 konserle 7 ülkede, İzmir'den Oberhausen'e, Basel'den Balıkesir'e, Çorlu'dan Oslo'ya, Paris'ten Ankara'ya, Edirne'den Nürnberg'e 22 farklı şehirde sevenleriyle buluşacak.



OYUN ZAMANI OYUNCU
Sinan Çalışkanoglu, geçtiğimiz gün Maslak'ta objektiflere takıldı. "Pembe Pırlantalar" adlı tiyatro oyunu için AVM'ye gelen Çalışkanoglu, "İlk gösterimiz olacak. Oyun öncesi prova yapmaya geldim. Her şey yolunda ve yeni okuduğum projeler var" dedi.



'KENDİMİ DOĞAYA ATACAĞIM'
Oyuncu Lemi Filozof, geride bıraktığımız gün Maslak'taydı. Filozof, ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Şu sıralar çocuk oyunları yapan ve oynayan, aynı zamanda kitap yazan Filozof, "İlk kitabımı yazdım. Şimdilerde ise ikinci kitabımı yazacağım ama şu sıralar yoğunluk var kafamı toplayamıyorum. Kendimi doğaya, dağa taşa atmam gerekiyor'' dedi.


İTALYANLARA ERİK DALI!
Tuğba Özerk önceki akşam Bakırköy'de konser verdi. Derin yırtmaçlı ve swarovski taşlı mavi bir elbiseyle sevenlerinin karşılayan Özerk, güzelliğiyle ve zarafetiyle göz kamaştırdı. Birbirinden renkli ve güzel anların yaşandığı gecede, İtalya'dan gelen davetlilere davul eşliğinde erik dalı oynatan Özerk, "İtalyanlara erik dalı da oynatmadınız demezsiniz artık" diyerek kahkahaya boğdu.



KAMPA GİRDİ!
Güzel oyuncu Aslı Turanlı, formunu korumaya devam ediyor. Turanlı, geçtiğimiz hafta Bodrum'da kampa girdi. 1 hafta boyunca kan temizleme, ozon terapisi, yoga ve meditasyon yapan oyuncu, "Her sene bir hafta bu şekilde kampa giriyorum. Bu benim formumun yanı sıra mental sağlığımı da korumama yardımcı oluyor" dedi.



MEYDAN OKUDU!
Ünlü sanatçı Pınar Eliçe, uzun bir aradan sonra İstanbul'da sahne aldı. Eliçe, Tolga Çam imzalı göğüs ve bel dekolteli yılan figürlü kostümüyle hem göze hem de kulaklara hitap etti. Eliçe, "İstanbul'da ilk sahnem o yüzden her şey mükemmel olsun istedim. Yılanlı kostümüm de düşmanlarıma bir mesaj..." dedi.



ENDİŞELENDİREN OLAY!
Ben Bu Cihana Sığmazam'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünün konusu şöyle; Cezayir, Müttefikler tarafından kaçırılan silahlarının terör örgütüne gideceği endişesi içindedir. Her ne kadar masadaki hainin Maruf olduğunu öğrenmiş olsa da, onu suçlayacak bir delili olmadığı için suçüstündeyken faka bastırmayı düşünür. Bunun için de en iyi fırsat, Maruf'u silahları terör örgütüne verirken yakalamaktır. Fakat planı hiç beklemediği şekilde gidecektir.

Öte yandan Cancal Ağa'nın Urfa'da avukatlık yapan kızı Berfin, babasının ısrarlarına dayanamayarak İstanbul'a döner. Maruf'un yeğeni Vedat hala sevdiği eski karısının dönmesine sevinmiştir. Berfin'le barışmayı, hatta yeniden evlenmeyi düşünmektedir. Ancak gelişen olaylar onu Cezayir'le karşı karşıya getirir.



PIRLANTA KALPLİ EVANS
Yunanistan konseri öncesi Türkiye'ye tatile gelen dünyaca ünlü rock müzik grubu AC/ DC'nin solisti Dave Evans, Nişantaşı'nda pazar günü kapalı olan bir pırlanta mağazasını açtırdı. Evans, içeride yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra çıkışta boynundaki pırlanta kolye ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, "Gittiğim çoğu yerde beni tanıyıp, fotoğraf çektirmeleri hoşuma gitti. Türkler çok misafirperver ve centilmen insanlar... En kısa zamanda Türk seyirci ile bir araya gelmek istiyorum" dedi.



TÜRKÜ SÖYLEYECEK
Hülya Avşar, 29 Eylül'de yeni çıkaracağı parçası ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. "Bir Dileğim Var Senden" türküsünü yeni düzenleme ile söyleyen Hülya Avşar farklı bir yorumla karşımıza çıkacak.



İDDİALI SÖZLER!
Manken Ece Gürsel önceki gün bir defileye katıldı. Gürsel yaptığı, "Soyunarak para kazandım" açıklamasına açıklık getirerek, "Bir dönem popülerlik dergilere poz vermekten geçerdi. O dönemi yaşadım. Şimdi sosyal medyada poz vermek moda... Açık poz vermek bitmedi, şekil değiştirdi" dedi.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN