Atv’nin yeni dizisi “Safir” reytinglerde zirvede!

Atv’nin yeni dizisi “Safir”, önceki gün yayınlanan bölümüyle reytinglerde Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Safir, gece boyunca sosyal medya gündeminden de düşmedi. Dizi, #Safir etiketiyle Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2023 Güncelleme 13 Eylül 2023, 07:00
Atv’nin yeni dizisi “Safir” reytinglerde zirvede!

İÇİNDEKİLER

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla çok konuşulan Safir'in ikinci bölümünde şunlar yaşadı; Ateş, Feraye'nin sırrını saklar ve bebekten kimseye söz etmez. Yaman, Aleyna'ya yıldırım nikahı kıyar. Feraye bebeği gizlice dünyaya getirmek için İstanbul'a gitme planı yapar.



Ama Çetin, Feraye'yi babasını huzurevine yerleştirmekle tehdit edip gitmesine mani olur. Öte yanda Ömer de Ateş'i Bade'yle evlenmesi konusunda zorlar. Ateş hem dedesine boyun eğmemek hem de Feraye'ye sahip çıkmak adına gidip Feraye'ye evlenelim der.




Bu sırada Bora bulunur, yaşıyordur. Bunu öğrenen Yaman, Feraye'ye her şeyi anlatacak, sonra da suçu üstüne alıp teslim olacaktır. Yaman, Feraye ile konuşmak için okula gittiğinde Ateş'i onunla beraber görüp delirir. Ateş'in teklifini kabul etmemiş olan Feraye, Yaman'ın yanında Ateş'e onay verir. Yaman Abisinin ağzından evlenecekleri haberini alır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN