27 yıllık evliliği biten Arzum Onan'a “Boşanmak kesinlikle iyi geldi” yorumu sosyal medyayı ikiye böldü!

Mehmet Aslantuğ ile evliliği bitiren Arzum Onan sosyal medyayı ikiye böldü. Instagram hesabından paylaşım yapan Onan’a, “Boşanmak kesinlikle iyi geldi” yorumları yapıldı. Bazı kullanıcılar ise, “Evliyken de mutluydu” dedi. İşte sizler için derlediğimiz 19 Ağustos tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 06:57
27 yıllık evliliği biten Arzum Onan’a “Boşanmak kesinlikle iyi geldi” yorumu sosyal medyayı ikiye böldü!

İÇİNDEKİLER

Can Aslantuğ adında bir oğulları olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, geçen Mayıs ayında 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Onan, boşanma sonrası çıktığı Bodrum tatilinden verdiği pozları art arda Instagram'dan yayınladı.

Takipçilerinin iltifat yağmuruna tuttuğu Onan'a yapılan bir yorum dikkat çekti. Takipçisi, Onan'a "Boşanmak kesinlikle iyi geldi" şeklinde yorumda bulundu. Söz konusu yorum sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısmı "Evliyken de çok mutlu görünüyordu" diyerek karşı çıkarken bir kısmı yorumu beğenerek destek verdi.



AİLE SAADETİ!
Her yıl yaz tatili için Çeşme'de yazlık tutan Çağla Şıkel, ailesi ile beraber bir beachte görüntülendi. Oğulları Uzay ve Kuzey ile annesi Asuman Şıkel'i güzel bir gün geçiren ünlü manken, gün boyu denizden çıkmadı. Yüzmeyi çok seven çocuklar, zaman zaman iskeleden atlayarak annelerine gösteri yaptı. 44 yaşında ve iki çocuk annesi olmasına rağmen fit görünüme sahip olan Çağla Şıkel, genç kızları kıskandıracak seviyede fiziğiyle dikkat çekti. Şıkel ailesi, deniz sonrası aynı mekanda bulunan tenis kortuna geçerek günün kalan kısmını sporla geçirdi.
Ercan AKGÜN



ÇOK HAVALI!
Eşi Gupse Özay ve kızları Jan Asya ile Çeşme'de tatil yapan Barış Arduç, bir mekanın iskelesinde yürürken objektiflere takıldı. Kendisini bekleyen bota doğru giden yakışıklı oyuncu, sıradan giyim tarzıyla bile gayet havalıydı. Terliklerini eline alıp hızlı adımlarla yürüyen Arduç, arkadaşına ait siyah bota bindikten sonra vakit kaybetmeden mekandan uzaklaştı.
Ercan AKGÜN



MUTLULUĞUN KARESİ!
Şevval Şahin, şu sıralar sevgilisiyle Murat Kazancıoğlu ile tatil yapıyor. Gittiği yerde bol bol fotoğraf çektiren Şahin, paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Şahin, Kazancıoğlu ile bir karesini Instagram'da paylaşıp, altına İngilizce olarak şunları yazdı: "Tenimde güneşe, ağaçta rüzgara özlem duyuyorum. Taze meyveler, yeni müzikler, uzun sarılmalar, yumuşak günler, bağlılık hissi, okyanusların derinliği, sessiz zihinler ve beklenmedik bir sihir..."



TATİLE DEVAM
Güzel oyuncu Fahriye Evcen, yaz tatilini ailesiyle çıktığı teknede geçiriyor. Eşi Burak Özçivit ile oğulları Karan ve Kerem'le keyifli bir sezon geçiren Evcen, tatilden de bol bol paylaşım yapıyor. Son olarak oğluyla paylaşım yapan Evcen, güzelliğiyle bir kez daha büyüledi. Ünlü oyuncu ile Karan'ın pozu beğeni yağmuruna tutuldu.



HOŞ SOHBET!
Oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Bebek'te bir mekanda sohbetteydi. Flaşların patlaması ile kahkaha atan oyuncu, "Arkadaşımla sohbet ediyoruz" diyerek kahkahalarına devam etti. Uzun süre mekanda kalan güzel ilerleyen saatlerde evin yolunu tuttu.
Doğan SAVAŞ



BODRUM ÇIKARMASI!
Pop müziğin sevilen ismi Berkay, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, muhteşem sahne performansı ile unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye "Karnaval" şarkısıyla çıkan Berkay, sevilen şarkılarını gece boyunca sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, izleyenlere unutulmayacak bir müzik şöleni yaşattı.



MUHTEŞEM GECE!
Hande Dönmez, Bodrum'da bir otelde sahne aldı. Kalabalık bir dinleyiciyle bir araya gelen Dönmez, "Püsküllü bela" şarkısıyla konuklarına merhaba dedi. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler Dönmez'in söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı.



ARABESK RÜZGARI
Arabesk müziğin güçlü sesi Haktan, önceki gün Kuruçeşme'de sahneye çıktı. Kendi şarkılarının yanı sıra usta sanatçıların kült olmuş parçalarına da yer veren ünlü sanatçı, duygulandırdı. Geniş repertuarıyla kulakların pasını silen Haktan, enerjisiyle beğeni topladı.



FESTİVAL BAŞLADI!
Türkiye'nin yeni gençlik festivali büyük bir coşkuyla başladı. Tekirdağ Şarköy'de düzenlenen festival ilk gününde Gazapizm, Madrigal ve Yaşlı Amca'yı ağırladı. Festival alanını dolduran yaklaşık 6 bin kişi, 6 saatlik konser maratonunda sanatçıların şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.



YURT DIŞINA SATILDI!
ATV'nin yeni sezona damga vuracak dizisi Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' ilk yurt dışı satışını gerçekleşti. Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncularıyla İsrailli televizyon yöneticilerinin ilgisini çeken Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi', tanıtımının yayınlanmasının ardından, henüz Türkiye'de yayına başlamadan Achla TV kanalına lisanslandı.



GÜÇLÜ KARDO!
Çekimleri Kapadokya'da devam eden Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül paylaşıyor. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda ekrana gelecek olan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' Gülsoy Ailesi'nin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.



EVGİN'DEN MÜZİK ŞÖLENİ!
Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, önceki akşam Bodrum Türkbükü'ndeki sahne aldı. Evgin sahnesini "Söyle Canım" şarkısıyla açtı. Geçmişten günümüze dillerden düşmeyen şarkılarını Bodrumlu sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi. Sahnesinde ara ara şiirler okuyan ve yer yer sohbet eden Evgin; "Cehalet kadından korkar; çünkü kadın öğrenirse çocuğu da öğrenir. O yüzden yaşasın kadınlarımız" dedi.



HAYATI DERS OLUYOR!
Son albümü Midnights ile rekora doymayan Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift, turnelerine devam ediyor. Turne kapsamında binlerce hayranıyla bir araya gelen Swift, bu defa ise başka bir konuyla gündemde... Başarılı şarkıcının hayatı ve şarkıları ABD'deki Arizona Eyalet Üniversitesi'nde "Taylor Swift'in Psikolojisi - Sosyal Psikolojinin İleri Konuları" adlı derste işlenecek.



İŞE DÖNÜŞ!
Lyme hastalığı ile mücadele ettiğini söyleyen Bella Hadid, daha güçlü bir şekilde geri döneceğini yazmıştı. Tüm bunların ardından Hadid, 5 ay sonra işine geri döndü. Lüks markaların kampanyalarında sık sık yer alan Bella Hadid bir marka için kamera karşısına geçti. Vücudunu saran elbisesiyle pozlar veren güzel modele beğeni yağdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN