Çağla Şıkel öyle bir şey paylaştı ki! Sosyal medya 'buz 'kesti...

Çağla Şıkel ‘soğuk korkusu’nu yenebilmek için kampa katıldı. Buz dolu fıçıya giren Şıkel’e oğulları da eşlik etti. Şıkel, bazı takipçilerinin kendisini oğullarının yanında bikini ile durması sebebiyle eleştirenlere karşı sert çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2023 Güncelleme 29 Temmuz 2023, 07:04
Çağla Şıkel öyle bir şey paylaştı ki! Sosyal medya ’buz ’kesti...

İÇİNDEKİLER

Çağla Şıkel oğlu Kuzey ile beraber 'soğuk korkusu'nu yenebilmek için buz dolu şarap fıçısına girdi. Oğluyla farklı bir deneyim yaşayan Şıkel, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Anne oğulun buz dolu fıçıya girdiği videosu kısa sürede gündem oldu.

Şıkel, o anları sosyal medyadan paylaştı. Paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi: "O benden cesaret aldı, ben de ondan... Günlerdir bunun için mental olarak hazırlanıyorum. Soğuğa değil sadece nefesime odaklandım çünkü soğuğun dayanılmaz olduğunu düşünen sadece zihnimiz... Yaklaşık 4 derece suda 2 dk'lık rüya deneyimler, mutlaka deneyin."



BİKİNİ ELEŞTİRİSİ!
Paylaşımı gündem olan Şıkel, oğullarının yanında bikini giymesini eleştiren takipçilerine yanıt vermeyi de ihmal etmedi. Bir takipçisi "Bu giyim şekli 2 çocuk annesine yakışmamış. Çok ayıp" şeklinde yorum yaptı. Şıkel de bu yoruma, "İşine bak lütfen. Teşekkürler" şeklinde yanıt verdi.

"Bu şekilde çocuklarınızın yanında durmaya utanmıyor musunuz? Anlamıyorum" şeklinde eleştiren takipçisine ise, "Yanımda oğlum var. Anneyim diye fıçıya girerken nasıl bir kombin tercih etmeliyim? Lafın gelişi sordum. Çünkü bu zamana kadar kimseye sormadım, sormayacağım da... Siz de sormayın, sevgiler" ifadeleriyle yanıtladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN