Torunlarını izledi! Teknik direktör Mustafa Denizli'nin mutluluğu gözlerinden okundu...

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Selin, sudan çıkan minikleri kurulayıp dedelerinin yanına getirdi. İşte sizler için derlediğimiz 18 Temmuz tarihli saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2023 Güncelleme 18 Temmuz 2023, 07:02
Torunlarını izledi! Teknik direktör Mustafa Denizli’nin mutluluğu gözlerinden okundu...

İÇİNDEKİLER

Çeşme Ovacık'ta bulunan bir mekanda kahvaltı yaptı.

Denizli, büyük kızı Selin, iki torunu ve arkadaşlarıyla birlikte havuz başında yemek yiyip sohbet etti. Kahvaltıdan sonra torunları havuzun keyfini çıkarırken, dede Denizli de onları seyretti. (Ercan AKGÜN)



HENTBOL KEYFİ!
Ergin Ataman, bu yaz da Çeşme'deydi. Oğlu sarp ve arkadaşıyla birlikte denize giren deneyimli hoca, suyun içinde yapması en zevkli aktivitelerden olan hentbol oynamayı tercih etti. (Ercan AKGÜN)



GÖZ KAMAŞTIRDI!
Genç şarkıcı Cerem Onurluer Bodrum'da sevenleriyle buluştu. Onurluer, sahneye ünlü Dj Mert Aydın ile birlikte yaptıkları ''İnsafsız'' şarkısı ile çıktı. Güzel şarkıcı, söylediği şarkılarla konuklara unutulmaz anlar yaşatırken, giydiği derin dekolte kıyafetiyle de gözlere hitap etti.



SEVGİ GÖSTERİSİ
Galatasaray basketbol takımının kaptanı Göksenin Köksal, önceki gün eşi Simay Köksal ile birlikte Türkbükü'nde görüntülendi. Havanın sıcak olmasından dolayı akşam saatlerini bekleyen kaptan, sonrasında kendini serin sulara bıraktı. Bazı Galatasaraylı taraftarlar Köksal'ı görünce "I love you Köksal" diye tezahürat yaptı. (Evren ABDULLAHOĞLU)

HAVUZ POZU!
Pozlarıyla takipçilerinden rekor sayıda beğeni ve yorum almaya devam eden Mine Tugay, sıcak havalardan bunalınca kendisini havuza attı. Tugay, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Tugay paylaşımına ise buz emojisi koyarak, şu notu düştü: "Bu saatlerde güneşle ilişkim max bu düzeyde. Güneşten hep kaçanlar el kaldırsın"

KÖPEĞİNE KREM SÜRDÜ!
Paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla ve zayıflığıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın, bu kez de köpeği Flu'ya güneş kremi sürdüğü anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yalçın'ın dakikalar süren güneş kremi masajının ardından Flu uyuyakaldı. Yalçın'ın bu anları paylaştığı videosu yüzlerce yorum aldı.



DOĞANIN DENGESİNİ BOZMAYIN!
Jessıca May Beşiktaş'ta sokak hayvanlarının adeta ablası oldu. Her gün düzenli olarak sokakları gezen oyuncu, özellikle yaz aylarında sokağa bir kap su bırakılmasının çok önemli olduğunu vurguladı. May, "Sokaklarda kedilerin bulunması çok büyük bir nimet. Bazıları için fazlalık gibi görünseler de, bu doğanın dengesi. Bakın Fransa fareden geçilmiyor. Dengeyi bozarsanız sonuçları çok kötü olabiliyor" dedi.



MESSİ'YE BENZETİLDİ!
Hazar Ergüçlü, Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak, birlikte yaptıkları paylaşımlarla aşklarını geçtiğimiz ay ilan etmişti. Ergüçlü'den sevgilisi Soyocak'tan yeni bir paylaşım daha geldi. Taze aşıkların mutluluk karesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ergüçlü'nün paylaştığı fotoğrafta herkes aynı detaya takıldı. Soyocak, sosyal medyada Lionel Messi'nin Barcelona'da forma giydiği dönemki haline benzetildi.


KARE AŞK!
Caner Erkin aşka geldi... Eşi Şükran Ovalı ile tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü futbolcu, binlerce beğeni aldı. Sosyal medya paylaştığı karesine kımızı kalp emojisi de koyan Erkin, mutluluklarını gözler önüne serdi.

LÜBNAN RÜZGARI!
Dünyaca ünlü Lübnanlı şarkıcı Nancy Ajram Kıbrıs bir otelde sahne aldı. Yaklaşık 1500 kişiye sevilen şarkılarını seslendiren güzel şarkıcı, "Bodrum'u çok özledim islerimden fırsat bulduğum an kendimi Bodrum sahillerine atacağım" dedi.



YAZA MERHABA PARTİSİ!
Ünlü isimlerin katılımıyla bir estetik markasının yaza merhaba partisi Baltalimanı'nda geçekleşti. Murat Kaynak'ın ev sahipliğinde düzenlenen partiye Wilma Elles, Ece Gürsel ve Saruhan Hünel gibi isimler katıldı. Geceye karnı burnunda katılan ve yedi aylık hamile olan Elles, çocuğunun cinsiyetini önümüzdeki hafta öğreneceklerini söyledi.



SÜRPRİZ ŞARKI!
Sibel Alaş'ın 90'lı yıllara damga vuran şarkısı "Bende Hüküm Sür"e getirdikleri yeni yorumla listeleri sallayan Özgür Ordulu Orka Orkestrası, yine sürpriz bir çalışmaya imza attı. Bu yazın hiti olmaya aday sürpriz çalışma, ağustos ayında dijital platformlarda yayınlanacak.



AKSİYON TADINDA KLİP
Gökhan Türkmen, yeni şarkısı "Kalem"i, video klibiyle birlikte tüm dijital dünyada yayına açtı. Çarpıcı dövüş sahnelerinden oluşan klip, Belgrad Ormanları'nda çekildi. Uzun yıllardır sporun birçok dalıyla ilgilenen Türkmen, dövüş sanatlarındaki başarısını gözler önüne serdiği klip için 8 saatlik performans sergiledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN