Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden sınırsız yatırım: Ünlü çift İngiltere’de ev sahibi olmak için kolları sıvadı!

2018’den beri evli olan çift, haklarında sık sık çıkan ayrılık haberlerine rağmen oldukça mutlu... Bensu Soral ve Hakan Baş’ın İngiltere’de ev sahibi olmak için harekete geçtiği öğrenildi. Ünlü çift, tercihlerini Londra’nın Kensington bölgesinden yana kullanacak. Bölgede 3 odalı evlerin fiyatları 3 milyon Pound.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2023 Güncelleme 30 Mayıs 2023, 06:57
Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden sınırsız yatırım: Ünlü çift İngiltere’de ev sahibi olmak için kolları sıvadı!

İÇİNDEKİLER

Sık sık evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı dedikoduları çıkan Bensu Soral ile Hakan Baş, bu haberlerin aksine mutluluklarını sürdürüyor.

Göktürk'te yaklaşık değeri 70 milyon TL'lik lüks bir villada yaşayan ünlü çift, kazançlarını da gayri menkule yatırıyor.

Mobil oyunlar alanında Türkiye'nin en başarılı şirketlerinden birinin sahibi olan eşi Hakan Baş ile yeni yatırım rotasını yurt dışı olarak belirleyen güzel oyuncu, tercihini ise İngiltere'den yana kullandı.

ÜLKENİN EN LÜKS YERİ
Londra'da ev sahibi olan Rachel Araz gibi yakın dostlarının tavsiyesine uyan Soral ile Baş, kısa süre önce Kensington Bölgesi'nden ev arayışına girdi.

Güzel oyuncu ile Hakan Baş'ın seçtiği bölge, İngiltere'nin en lüks yerlerinden biri olarak biliniyor. Buradaki üç odalı daire fiyatları yaklaşık 3 milyon Pound yani 65 milyon TL civarında...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN