Burak Deniz'le anılan Büşra Develi "Bu haberler kısmetimi kapatıyor" deyip aşk iddialarını yalanladı! İbrahim Kutluay detayı...

Büşra Develi, Burak Deniz’le barıştığı iddiasına “Aşk yok” dedi ve “Bu haberler kısmetimi kapatıyor” esprisi yaptı. Develi’nin, İbrahim Kutluay’ın yakın markajında olduğu söyleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2023 Güncelleme 05 Ocak 2023, 06:57
Burak Deniz’le anılan Büşra Develi Bu haberler kısmetimi kapatıyor deyip aşk iddialarını yalanladı! İbrahim Kutluay detayı...

İÇİNDEKİLER

Büşra Develi ile Burak Deniz'in barıştığı iddia edilmişti. Oyuncu çiftin, geçtiğimiz günlerde Taksim'de beraber görülmesi üzerine çıkan "Aşk yeniden" haberleri heyecan yaratmıştı.

Ancak önceki akşam Etiler'de görüntülenen Develi, eski sevgilisiyle ilgili şöyle dedi: "İkimiz de birbirimizin kişisel tarihinde bir yere sahip olan insanlar olduğumuz için arkadaşça kahve içtik.

Birlikte 'hadi bir kahve içelim, bir konuşalım, geçmişi yad edelim' dedik. Böyle haberlerle lütfen kısmetimi kapatmayın."

SPONZA İLE BİR SÜREDİR AYRI
Büşra Develi'nin bu açıklaması, kimileri tarafından inandırıcı bulunmasa da güzel oyuncunun son dönemde birçok bekarın da yakın markajında olduğu öğrenildi.

Dedikodulara göre bunlardan biri de Edwina Sponza ile olaylı ilişkisi yine biten İbrahim Kutluay'dı. 48 yaşındaki eski basketbolcu, geçtiğimiz haftalarda bir partide denk geldiği 29 yaşındaki Büşra Develi'den oldukça etkilendi.

Hatta güzel oyuncuyu sosyal medyadan da takip edip mesajlar atan Kutluay, Develi'den umduğu karşılığı bulamadı.

2015 ile 2018 arasında aşk yaşayan oyuncu çift, birbirlerine çok yakıştırılıyordu.

İbrahim Kutluay, Sponza ile bir önceki ayrılığında da bir diğer oyuncu Gülcan Arslan ile yakınlaşmıştı.