Yağlı kapı! Eda Taşpınar’ın kurduğu güneş yağı markasına Ortadoğulu firma talip oldu

Bronzlaşma sevdasını ticarete çeviren Eda Taşpınar’ın kurduğu güneş yağı markasına talip çıktı. Ortadoğulu bir firma, sosyetik güzelle 10 milyon dolar karşılığında ortak olmak istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2022 Güncelleme 26 Eylül 2022, 07:00
Yağlı kapı! Eda Taşpınar’ın kurduğu güneş yağı markasına Ortadoğulu firma talip oldu

İÇİNDEKİLER

Eda Taşpınar, bundan tam 20 sene önce Bodrum Türkbükü'ndeki şezlong pozlarıyla şöhreti yakalamıştı. Deyim yerindeyse 'yatarak' ünlü olan sosyetik ikoncan, o dönem kendisinden yaşça büyük Nurettin Hasman aşkıyla da çok konuşuluyordu. Saatlerce güneşlenerek rekor kıran Taşpınar, yıllar sonra bronzlaşma sevdasını paraya çevirmeye karar verdi. Kendi adını taşıyan güneş yağları çıkaran sosyetik güzel, özellikle son yıllarda büyük başarı yakaladı.



185 MİLYON TL'LİK TEKLİF!
Ürünlerini Türkiye'nin ardından tüm dünyada satışa sunan Eda Taşpınar'ın yakaladığı başarı grafiği, Ortadoğulu bir kozmetik firmasının da dikkatini çekti. Konuşulanlara göre; firma yetkilileri, sosyetik ikoncana 10 milyon dolar yani yaklaşık 185 milyon TL karşılığında ortalık teklif etti. Şimdilerde Mikonos'taki evinde tatilde olan Eda Taşpınar'ın teklife sıcak baktığı söyleniyor.



Sosyetik ikoncan, yıllar önce Bodrum'da sergilediği bu şezlong pozlarıyla şöhreti yakaladı.



41 yaşındaki sosyetik güzel, ticari zekasıyla büyük bir servetin de sahibi oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN