Ebru Şallı'nın sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı: Ölümsüz anlar hep yaşar

Ebru Şallı, 2020 yılında kaybettiği ve yaşasaydı dün 12 yaşına basacak oğlu Pars’ın yaş gününü sosyal medyadan kutladı. Acılı annenin “İyi ki doğdun meleğim. Ölümsüz anlar hep yaşar” sözleri yürekleri burktu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2022 Güncelleme 26 Eylül 2022, 07:00
Ebru Şallı’nın sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı: Ölümsüz anlar hep yaşar

İÇİNDEKİLER

Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, iki yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek 16 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetmişti. Bu tarifsiz acıyla sarsılan Şallı, dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla bir kez daha yürekleri burktu. 25 Eylül 2010 tarihinde dünyaya gelen minik Pars'ı 12. yaş gününde yad eden Ebru Şallı, Instagram'dan melek oğluyla fotoğraflarını paylaştı. Pars'la çekilmiş bir karesinin altına "İyi ki doğdun meleğim. İyi ki, iyi ki, iyi ki senin gibi bir melekle yaşadım ben. Çok şanslıyım. Ben hep seninleyim Ponçiğim hep" diye yazan acılı anneye, takipçileri ve birçok ünlü dostu mesaj yağdırdı.



ELEŞTİRİLERE SERT ÇIKMIŞTI
Bu arada Ebru Şallı, sosyal medya paylaşımları nedeniyle kendisini acımasız bir şekilde eleştirenlere ise şöyle yanıt vermişti: "Aldığım terapilerle ayakta durmayı öğrendim. Hala terapi almaya devam ediyorum. Hiç kimse benden ölmemi beklemesin. Ben yaşadığım acıyı kendim biliyorum. Bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim. Biraz Allah'tan korkun. Ponçik beni koruyor. Ben onunla sürekli iletişimdeyim. Bir takım şeyler de yaşıyorum zaten. Bu konuyla ilgili elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın, anne baba iseniz de biraz korkun."



Ebru Şallı, diğer oğlu Beren için de ayakta durmaya ve güçlü kalmaya devam ediyor...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN