Asuman Dabak set arasında soluğu Çeşme’de aldı! Plajda enerji depoladı

Ünlü oyuncu Asuman Dabak, set arasında soluğu Çeşme’de aldı. İşte haberin detayları ve 22 Ağustos 2022 tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2022 Güncelleme 22 Ağustos 2022, 06:58
Asuman Dabak set arasında soluğu Çeşme’de aldı! Plajda enerji depoladı

İÇİNDEKİLER

Dabak, renkli bikinileri ve aksesuarlarıyla dikkatleri üzerine çekti. 52 yaşındaki ünlü oyuncu, rol alacağı beş proje öncesinde de enerji depoladı.

Dabak, sahilde renkli görüntüsüyle ilgi odağı oldu.

BELİN NEREDE?
Sosyetik işletmeci aşkı Murat Kazancıoğlu ile Bodrum'da tatilde olan Şevval Şahin, son paylaşımıyla yine olay oldu. Şahin'in paylaştığı karede, ince beline "Belini göremiyoruz" yorumu yağdı.

GÜZEL GÜNAYDIN
Tülin Şahin, dün paylaştığı bu kareyle takipçilerine "Günaydın" dedi. Ünlü modelin, erken saatlerde yaptığı paylaşıma "Biz bu saatte fotoğrafımızı paylaşsak herkes korkar ama sen 24 saat güzelsin" şeklinde mesajlar yağdı. Ünlü model, bu karesiyle takipçilerini selamladı.

OLAY PAYLAŞIM
Atv'nin yeni sezonda ekrana gelecek "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin set halleri hayranlarını heyecanlandırdı. Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Pelin Akil ile birlikte çatışma sahnesinin bitiminde çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşımında fotoğrafın renkli mi yoksa siyah beyaz mı olmasına karar veremediklerini de yazan Kaynarca'ya dakikalar içinde binlerce yorum yapıldı.

GÜZEL DESTEK
Birdondurma markasının reklam yüzü olan Gökçe Bahadır, markanın "Kadın Emeğiyle Güzelleşen Külahlar" projesine destek verdi. Güzel oyuncu, önceki gün Milas Belediye Parkı'nda bulunan dondurma satış noktasında emekçi kadınlarla buluştu. Yıllardır güçlü kadın rolleriyle ekranları süsleyen ünlü oyuncu, dondurma satış noktasına geçip kadınlara destek olmak için dondurma sattı.

SOSYAL GÖNDERME
Pop müziğin dev isimlerinden Hande Yener, Kıbrıs'taki Chamada Beach Club'da sahne aldı. Giydiği leopar desenli kostümüyle her zamanki iddiasını ortaya koyan ünlü şarkıcı, "kaprissiz" olduğunu söyledi. "Benim kulise bile özel isteklerim olmaz" diyen Hande Yener, her anını sosyal medyada paylaşan meslektaşlarına gönderme yaptı: "Paylaşım yapmak için yaşayanlar var. Ben doğa, hayvanlar ve çocuklarla iç içe yaşayan biriyim. Benim hayatım bu şekilde geçiyor. Her şey sanal değildir." Yener, tarzıyla yine iddiasını ortaya koydu. (Aydın HAMZA)

MAVİ BONCUK
Hülya Avşar'ın cuma günü tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkısı "Yapma Aşkım" şarkısı ve klibi çok beğenildi. Klibin yönetmenliğini yapan Avşar, kamera arkası görüntülerini kendi Youtube sayfasından paylaştı. Gözlerinin rengiyle uyumlu mavi kıyafetiyle yönetmen koltuğuna oturan ünlü sanatçının bu görüntüsüne "Mavi boncuk" yorumu yapıldı.

PARALTI!
Son dönemde birçok güzel, pırlanta markalarıyla reklam anlaşmaları yaptı. Burcu Esmersoy, Meryem Uzerli, Tülin Şahin ve Seda Sayan'ın ardından Müge Boz da bir mücevher firmasıyla el sıkıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar sayesinde şöhretine şöhret katan Boz'un anlaşmadan 350 bin TL kazandığı iddia ediliyor.

PAZAR MİSKİNLERİ
Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Ayça Ayşin Turan ve kendisi gibi oyuncu aşkı Alp Navruz'dan yeni paylaşım... Dün tüm gün evde miskinlik yaparak geçiren ünlü çift, 'Mabel' isimli kedilerini de yanlarına alıp böyle poz verdi. Alp Navruz'un Instagram hesabından paylaştığı bu karede güzel oyuncunun makyajsız haline yine "İşte doğal güzellik" yorumları yağdı.