İkinci çocuklarını kucaklarına alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin Leyla'sı bakın kime benziyor

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, dün hastane çıkışı görüntülendi. Tıpkı ilk doğumda olduğu gibi yine hastaneden son derece mütevazı bir şekilde ayrılan ikiliden İmirzalıoğlu, şöyle dedi: “Leyla, bana benziyor. İsmi gibi simsiyah saçlı bir kız oldu...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2022 Güncelleme 19 Mayıs 2022, 06:59
İkinci çocuklarını kucaklarına alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin Leyla’sı bakın kime benziyor

İÇİNDEKİLER

Pazartesi günü ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Sinem Kobal, dün kaldığı hastaneden taburcu oldu.



İlk doğumda olduğu gibi yine normal doğum yaparak kızı Leyla'yı dünyaya getiren 34 yaşındaki oyuncu, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile objektiflere mutluluk pozu verdi.



Taksim'deki özel bir hastaneden tıpkı ilk doğumlarında olduğu gibi yine son derece mütevazı bir şekilde ayrılan gözde çift, kendilerini ziyarete gelen misafirleri ve basın mensuplarına hatıra olarak üzerinde Leyla'nın adının yazılı olduğu çikolata ile bardakta mum hediye etti.



3.150 KİLO, 48 SANTİM
Sinem Kobal, duygularını şöyle ifade etti: "Şükür Leylamız da biz de iyiyiz. Ben biraz fazla kaldım hastanede çünkü orta kulak iltihabı oldum, bu arada doğum başladı ve tedaviye devam ettik. O yüzden biraz yorgunum. Leyla, 3 kilo 150 gram ve 48 cm boyunda. Sağlıklı çok şükür." 2020'de dünyaya gelen kızı Lalin'in aksine Leyla'nın kendisine benzediğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu ise "Adı gibi siyah saçlı bir kız oldu" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN