Şevval Şahin’le yaşadığı şiddetli aşkla bilinen Yiğit Marcus Aral kendini Will Smith'e benzetti

Şevval Şahin’le yaşadığı şiddetli aşkla bilinen ve hakkında tutuklama kararı çıkarılan Yiğit Marcus Aral, Oscar töreninde yaşananlara kayıtsız kalmadı. Aral, gecede attığı tokatla olay olan Will Smith’i kendisine benzetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2022 Güncelleme 30 Mart 2022, 08:00
Şevval Şahin’le yaşadığı şiddetli aşkla bilinen Yiğit Marcus Aral kendini Will Smith’e benzetti

İÇİNDEKİLER

Bu yıl 94'üncüsü düzenlenen Oscar töreninde, verilen ödüllerden çok Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat geceye damga vurmuştu.



Yaşanan skandal olay Türkiye'de de gündem oldu.



Adı şiddet olaylarıyla özdeşleşen ve sevgilisi Şevval Şahin'le aynı masada oturan Kerem Kamışlı'yı Boğaz'ın serin sularına atan Yiğit Marcus Aral, bu olaya kayıtsız kalmadı.



EGOSU TAVAN!
Hakkında tutuklama kararı bulunan ve bu yüzden Türkiye'ye gelemeyen Aral, sosyal medya üzerinden ünlü aktör Will Smith'e destek verdi.



DERSİNİ ALMIŞ!
Şevval Şahin tarafından terk edildiği konuşulan Aral, "Bana çok benziyor. Ben de olsam aynısını yapardım" paylaşımı yaptı.



Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin ise yaptığı paylaşımla adeta günah çıkardı.



Daha önce Marcus Aral'a destek çıkan Şahin, "Egosu yüksek olan adamlar asla özür dilemezler. Ben bunu kendi hayatımdan ders alarak öğrendim. Yine öğrendiğim bir şey var. Şiddet asla aşkı göstermenin bir yolu değildir" yazarak pişmanlığını dile getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN