Evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den şaşırtan ayrılık haberi!

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı gösterişli hayatıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı, yine hüsrana uğradı. Bitmek bilmeyen istekleriyle aşkını bunalttığı konuşulan Subaşı, evilik planları yaparken ayrılık kararı aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2022 Güncelleme 12 Mart 2022, 06:58
Evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den şaşırtan ayrılık haberi!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den şaşırtan haber!



Bir çocuk annesi olan 31 yaşındaki Subaşı, geçtiğimiz yıl haziran ayında evlilik teklifine 'Evet!' dediği Alsaloussi ile düğün planları yaparken ikinci kez ayrıldı.



Mohammed Alsaloussi'nin sevgilisi Şeyma Subaşı'nın bitmek bilmeyen isteklerinden sıkıldığı için kriz yaşadığı iddiaları yeniden gündeme geldi.



Aşkı için yaptığı pahalı jestlerle yapan Mısırlı iş insanının, arkadaşlarına "Şeyma'nın sürekli gezmek, eğlenmek ve sürpriz beklemesinden yoruldum" diye dert yandığı öğrenildi.



AYRILIĞI TÜRKÇE DUYURDU
İlişkisini bitirip Türkiye'ye dönen Şeyma Subaşı ise sosyal medya hesabından ayrılığı şu sözlerle duyurdu:



"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum."



Sürekli İngilizce paylaşımlar yapmayı tercih eden Şeyma Subaşı'nın ayrılığını Türkçe olarak duyurması takipçilerini şaşırttı.



MEEDO UMURSAMADI
Lüks hayatını gözler önüne sokarak, gençleri etkileyen Şeyma Subaşı, ayrılık sonrası annesinin evine geri döndü.



Sevgilisi Meedo ise paylaştığı bir video ile ayrılıktan etkilenmediği iması yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN