Doğu Demirkol, Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'yı ifşa etti! Çağrı Telkıvıran harekete geçti

Doğu Demirkol, şaka yaptığı videoyu Instagram’da paylaştı bir yasak aşkı ifşa etti. Aslı Bekiroğlu’nun kendisini Kubilay Aka ile aldattığını bu video sayesinde öğrenen Çağrı Telkıvıran, ünlü oyuncuyu terk etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2022 Güncelleme 23 Şubat 2022, 06:59
Doğu Demirkol, Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka’yı ifşa etti! Çağrı Telkıvıran harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya bir ilişkinin daha sonu oldu! Bir yarışmada yer alan Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka, kısa sürede yakınlaştı. Gizli gizli görüşen ikilinin aşkı ise önceki akşam yanlışlıkla ortaya çıktı.

Aynı yarışmada jüri olan Doğu Demirkol, Instagram'da esprili bir paylaşım yapayım derken Bekiroğlu ile Aka'yı ele verdi. İkili videoda el ele yürürken görüldü. Demirkol'un sosyal medyada bir anda yayılan videosunu gören Aslı Bekiroğlu'nun müzisyen aşkı Çağrı Telkıvıran'ın başından aşağı soğuk sular döküldü.

HER YERDEN ENGELLEDİ
Ünlü müzisyen, hemen Bekiroğlu ile fotoğraflarını silip ünlü oyuncuyu her yerden engelledi. Daha geçtiğimiz haftaya kadar ilişkisinde sorun olmadığını söyleyen Aslı Bekiroğlu da Instagram'da Çağrı Telkıvıran ile fotoğraflarını kaldırdı.

İHANETE JET CEVAP
Ünlü müzisyen, kendisine ihanet eden oyuncu sevgilisini jet hızıyla her yerden engelleyerek öfkesini gözler önüne serdi.

Aslı Bekiroğlu'nun uzun süredir birlikte olduğu Çağrı Telkıvıran, yakın arkadaşının sevgilisiydi!

Kubilay Aka'nın bir dizide rol aldığı Bensu Soral Baş ile samimi pozları ortaya çıkmış ancak ikili, yasak aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.