Altın Kelebek gecesine ATV 5 ödülle damga vurdu

Dizileri ve programlarıyla fark yaratan ATV Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne damga vurdu. 5 kategoride ödül kazandı. Ekranların başarılı ismi Müge Anlı, 2 dalda ödül alırken, Kardeşlerim’in minik oyuncusu Aylin Akpınar ise “Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu” ödülünü kazandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2021 Güncelleme 07 Aralık 2021, 07:01
Altın Kelebek gecesine ATV 5 ödülle damga vurdu

İÇİNDEKİLER

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47'nci kez sahiplerini buldu.



Zorlu performans sanatlarında gerçekleştirilen törende adeta şıklık yarışı yaşandı.



Geceye sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Ödül töreninde, televizyon ve müzik dünyasının parlayan yıldızları arasında Müge Anlı ve Kardeşlerim dizisinin küçük oyuncusu Aylin Akpınar da yerini aldı. atv 5 ayrı kategoride ödül aldı.



Bu ödüllerin ikisi 14 yıldır zirveden inmeyen Müge Anlı'yaydı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı "Yılın En İyi Kadın Sunucusu" ve "Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödülünü aldı.



Anlı, gözyaşları içinde duygularını şu sözlerle paylaştı: "İçimdeki kelebekleri harekete geçiren 'Altın Kelebek' heyecanını bana yaşatan, 14 yıldır benimle yürüyen herkese teşekkür ederim." Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim'in minik oyuncusu Aylin Akpınar ise "Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu" ödülünü aldı. Geçtiğimiz sezonda atv'de yayınlanan 'Gençliğim Eyvah' dizisinin oyuncularından Günay Karacaoğlu, "En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu" ödülü alırken aynı dizide rol alan Cengiz Bozkurt ise "En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu" ödülü aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN