Cumhuriyet coşkusu! Türkiye’nin dört bir köşesinde konser verdiler!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Türkiye’nin dört bir köşesinde konser veren sanatçılar, Cumhuriyet’in 98. yıldönümünde milyonlarla birlikte bayram sevinci yaşadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2021 Güncelleme 31 Ekim 2021, 06:58
Cumhuriyet coşkusu! Türkiye’nin dört bir köşesinde konser verdiler!

İÇİNDEKİLER

Ferhat Göçer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da düzenlenen Demre-Kekova Festivali'nde sahne aldı.

BAYRAKLAR FORA
Binlerce Türk bayrağının dalgalandığı muhteşem konser iki saatten fazla sürdü.

KIRMIZI GÜNEŞ
Burcu Güneş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl kutlamaları için Antalya'da sahne aldı. Güneş, Pharmetic Eczacılar Derneği Cumhuriyet Balosu'nda misafirlerine müzik dolu bir gece yaşattı. Şarkıcı, kırmızı kıyafetiyle oldukça şıktı.

PORTAKALA BAYILDI
Ebru Keskin, Antalya Finike'de sahne aldı. Keskin, unutulmaz bir gece yaşattı. Finike'nin güzelliklerine hayran kaldığını belirten şarkıcı, "Hayatımda yediğim en güzel portakalı Finike'de yedim" dedi.

ZİYNET'Lİ KUTLAMA
Ziynet Sali, Üsküdar Meydanı'nda sahne aldı. Beyaz tüylü bir şapka ve beyaz palto ile sahneye çıkan Sali, açılışı Atatürk'ün en sevdiği şarkılardan olan 'Fikrimin İnce Gülü'yle yaptı.

BURAY'DAN ÇİFT KONSER
Buray, Cumhuriyet coşkusunu iki farklı şehirde kutladı. 28 Ekim'de Balıkesir'e giden Buray 29 Ekim'de ise Mersin'de sahne aldı. Elinden Türk bayrağını düşürmeyen popçu, hayranlarını coşturdu.

KONSERİ MARŞLA BİTİRDİ
Pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Ankara'da sahne aldı. Konserini 10. Yıl Marşı ile sonlandıran Sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir Cumhuriyet coşkusu yaşattı.

AKM İÇİN TEŞEKKÜR
İrem Derici, Babaeski Belediyesi'nin Hükümet Meydanı'nda düzenlediği konserde sahneye çıktı. Derici, "İstanbul'a gidince ilk işim AKM'yi ziyaret etmek olacak" diyerek emeği geçenlere alkış istedi.