Zehra kapışması! Kaya Çilingiroğlu “Kime benziyor?” diye sordu Hülya Avşar'dan yanıt gecikmedi! Kazanan bambaşka biri oldu

Kızı Zehra ile bir fotoğrafını paylaşan Kaya Çilingiroğlu, “Kime benziyor?” diye sordu. Hülya Avşar, “Bana” cevabı verince çekişmeli anketler başladı. Kazanan ise Zehra’nın babaannesi Gülümser Çilingiroğlu oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2021 Güncelleme 31 Ekim 2021, 06:58
Zehra kapışması! Kaya Çilingiroğlu “Kime benziyor?” diye sordu Hülya Avşar’dan yanıt gecikmedi! Kazanan bambaşka biri oldu

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, 8 yıl evli kaldıktan sonra 2005 yılında boşanmıştı. Bu evliliklerinden olan çocukları Zehra artık genç bir kız oldu.

Evliliklerini bitirmelerine rağmen yıllardır dostluklarıyla herkese örnek olan Avşar ve Çilingiroğlu, önceki gün yine yüzleri gülümsetmeyi başardı.

Çocuklarıyla sık sık paylaşım yapan Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra Çilingiroğlu ile golf sahasında bir poz verdi. Kaya Bey, bu karenin altına ise "Kime benziyor?" diye sordu.

Eski eşine sık sık esprili yorumlar yapan Hülya Avşar ise bu pozu es geçmedi ve "Bana" cevabı verdi.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI!
İkilinin bu atışması sosyal medyada büyüdü. Kimileri Zehra Çilingiroğlu'nu annesi Hülya Avşar'a kimileri de babası Kaya Çilingiroğlu'na benzetti. Ama sosyal medya kullanıcıları 23 yaşındaki Zehra'yı en çok babaannesi Gülümser Çilingiroğlu'na benzetti.

Zehra, babaannesi Gülümser Çilingiroğlu'na da çok benzetildi.


Genç kız olan Zehra, güzelliğiyle annesi Hülya Avşar'ı aratmıyor.