Hazal Filiz Küçükköse: Kariyerime odaklandım

Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. İşte haberin detayları ve 30 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2021 Güncelleme 30 Ekim 2021, 06:59
Hazal Filiz Küçükköse: Kariyerime odaklandım

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu, "Hayatımda kimse yok. Kariyerime odaklandım" dedi. (Aydın HAMZA)

BAYRAKLI KUTLAMA
Pelin Karahan, oğlu Ali Demir'in Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına eşlik etti. Güzel oyuncu, eşi Bedri Güntay ve oğluyla bu bayraklı pozu verip, coşkusunu sevenleriyle paylaştı.

CUMHURİYET COŞKUSU
Merve Özbey Antalya'nın Demre ilçesinde sahne aldı. Özbey, Cumhuriyet Bayramı'nı "Nice bayramlarımız olsun" sözleriyle kutladı.

ZÜLEYHA'DAN YENİ BAŞLANGIÇ
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova', 110'uncu bölümüyle ekrana geldi. Dizide, Züleyha hayatında yeni bir başlangıç yaparken, Hakan'a duyguları yoğunlaştı. Sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın 110'uncu bölümü #KaçınılmazGerçek etiketiyle gündem oldu. Dizide heyecan devam ediyor.

YILDIZ İSİMLER UNIQ'TE BULUŞUYOR
Haluk Bilginer, Serkan Keskin, Doğu Demirkol, Songül Öden, Engin Hepileri, Nergis Öztürk, Deniz Uğur gibi yıldız isimler Maximum Uniq'te buluşuyor. Çocuklar için atölyeler, tiyatro oyunları, jazz konserleri de Uniq'te İstanbullular'ı bekliyor. Haluk Bilginer'in sürprizi var.

AKLI ZEYNEP'TE!
Taner Ölmez, önceki gün Etiler'deydi. Eşinin hamile olduğunu doğrulayan oyuncu, "Zeynep ismini istiyorum. Hayatıma giren bütün Zeynep'ler çok iyiydi" dedi. (Aydın HAMZA)

PİMPİRİKLİ SEMA
Sema Öztürk, uzun süre sonra Levent'te objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, "Pandemi sürecinde dış dünyayla ilişkimi kestim. Biraz pimpirikliyim sanırım" dedi.

ANA-KIZ UYUMU
Nefise Karatay, önce gün kızı Maya ile bir örnek giydi. Karatay, kızıyla fotoğraflarını Instagram'da paylaşıp "sweatshirt kardeşliği" notu düştü.