Hadise'den Reza Zarrab'tan hamile kaldığını iddia eden Deniz Akkaya’ya sert yanıt! “Bir aptal konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin”

Hadise, Reza Zarrab'tan hamile kaldığını iddia eden Deniz Akkaya’ya cevap verdi. Suskunluğunu bozan güzel popçu, “Bir aptal konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2021 Güncelleme 05 Eylül 2021, 06:57
Hadise’den Reza Zarrab’tan hamile kaldığını iddia eden Deniz Akkaya’ya sert yanıt! “Bir aptal konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin”

İÇİNDEKİLER

Ünlü model Deniz Akkaya, geçtiğimiz gün sunuculuk yaptığı bir TV programında şok eden iddialarda bulunmuştu. Sivri dilli Deniz Akkaya, "Hadise ve Reza Zarrab yasak aşkının bitmesinin sebebi Hadise'nin hamile kalması" dedi. Daha sonra iddiasının arkasında duran ünlü model, "Artık 4 avukatla çalışıyorum" diyerek meydan okumuştu.

KURALINI BOZDU
Şu ana kadar iddialara sessiz kalan Hadise ise ilk kez cevap verdi. Hadise, sosyal medyada yaptığı paylaşımında, "Bir aptal, konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir" diyerek Akkaya'yı hedef aldı.

Sözlerinin arkasında duran Deniz Akkaya, Hadise'ye meydan okumaya devam ediyor.

Ebru Gündeş'in boşandığı eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, ilk kez suskunluğunu bozdu.

AŞK DOLUDİZGİN
Şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler aşkı dolu dizgin devam ediyor. İkili, önceki akşam Beşiktaş'taki bir otele girerken objektiflere takıldı. Soruları yanıtsız bırakan Hadise'in yüzü gülüyordu.