Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'dan şaşırtan itiraf! İddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallayan oyuncu meğer...

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, verdiği pozlarla sosyal medyayı renklendirmeye devam ediyor. İşte haberin detayları ve 10 Ağustos tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2021 Güncelleme 10 Ağustos 2021, 06:59
Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’dan şaşırtan itiraf! İddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallayan oyuncu meğer...

İÇİNDEKİLER

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, verdiği pozlarla sosyal medyayı renklendirmeye devam ediyor. Gerçek hayatta utangaç bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Talu, "Heyecanlanınca sesim titriyor" dedi.

KARAVAN EV TATİLİ
Betül Demir, köpeğiyle tatile çıktı. Güzel şarkıcı, Saros'ta karavan evlerde kaldı. Demir, doğayla iç içe huzur bulduğunu söyledi.

ROTASI ÇEŞME
Özlem Yıldız, tatil rotasını Çeşme'ye çevirdi. Güzel sunucunun önceki gün verdiği pozları sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

AYBÜKE YAKTI GEÇTİ
Güzel oyuncu Aybüke Pusat, bir dergi için objektif karşısına geçti. Mavi mayosuyla plajda akrobatik hareketler yapan Pusat'ın o kareleri Instagram'da beğeni rekoru kırdı. Oyuncuya, "Sahili yaktın" yorumları geldi.

YÜZÜ GÜLÜYOR
Bodrum'a demir atan Ece Erken, yangınların kontrol altına alınmasıyla rahatladı. Erken, önceki gün bu neşeli pozu verdi.

İTALYAN YENGEDEN BİKİNİLİ PAYLAŞIM!
Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta Bodrum tatilinden sonra Sicilya'da tatiline devam ediyor. Ünlü spiker, bu kez ailelsi ile tatile yapmaya başladı. Leotta'nın renkli pozları binlerce beğeni aldı.

MELTEM ALKIŞ ALDI
Kıbrıs'ta yaptığı büyük konserlerle tanınan son assolist olarak işaret edilen Meltem Erensoy, orman yangınları nedeniyle 12 Ağustos Kıbrıs ve 14 Ağustos Ankara düğün konserlerini iptal etti. Erensoy, "yangınların vurduğu illerde tüm kültür sanat etkinlikleri iptal edildi. Ben insanlar ve doğa alevler içindeyken sahneye çıkıp şarkı söyleyemem. Çok üzgün olduğumda da konserlere çıkıp kimseyi eğlendiremem. Çünkü üzüntülü olduğumda ben şarkı söyleyemem. Orman yangıları devam ederken "Show must go on" benim için geçerli değil" dedi.

TOMBALAK BEBE!
Bir dönem ilişkileri ve yaşadığı ruhsal sorunlarla sık sık gündeme gelen Halsey, bu yılın başında hamileliğini duyurmuştu. Türk senarist Alev Aydın ile birlikte olan Halsey oğlu Ender Ridley'ı kucağına aldı. Anne olduktan 3 hafta sonra ortaya çıkan Halsey, Türk aşkı Alev Aydın'dan olan oğlu Ender'i emzirdiği anları paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı Alev Aydın ile bebeği Ender'in fotoğrafının altına yazdığı yorumla herkesi güldürdü! Türkçe öğrenmeye başlayan Halsey, paylaşıma 'Tombalak bebe' yazması sosyal medyada gündem oldu! ABD'li şarkıcıya "Ankara bebesi gibi kullanıyorsun Instagram'ı" diye espriler yapıldı. Halsey'nin Instagram takipçi sayısı 25 milyonu aştı.

ALİŞAN'IN İLK SAHNESİ KIBRIS
Geçtiğimiz ay kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden ve kısa bir süre sonra ise kuzeni Ozan Tektaş'ın banyoda düşmesi sonucu hayatını kaybetmesiyle zor günler geçiren ünlü şarkıcı Alişan, tekrardan sahnelere dönmeye hazırlanıyor. 14 Ağustos Cumartesi gecesi Kaya Palazzo Resort & Casino Girne'de sahne alacak olan fantezi müziğin sevilen ismi Alişan dinleyicileri ile bir araya gelecek.

ROTASI MADRID, DERSİ İSPANYOLCA
Yakışıklı
oyuncu Onur Seyit Yaran, İspanyolca öğreniyor. Pandemi öncesinde yaptığı Madrid gezisinde ülkeye hayran kalan oyuncu, rol aldığı dizilerin ilgi görmesinin de etkisiye büyük bir İspanyol fan kitlesi edindi. Genç oyuncu, "İspanyolca hayalim" dedi.

ANNEYE KURUŞ YOK!
Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, çocukken yazarlık hayallerine destek vermeyen annesine, başarılı olduğunda "tek kuruş vermeyeceğini" söylediğini anlattı. Bugüne kadar sözünün arkasında durduğunu belirten Amerikalı yönetmen, "Annemin bana bu konuda çok kızgın olduğunu biliyorum. Ancak o da benim haklı olduğumu biliyor" dedi.

ŞEYMA'NIN ORTAĞI
MISIRLI sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum tatiline devam eden Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarına ara vermiyor. Şeyma, önceki gün de bu karesini "Kelimenin tam anlamıyla kendi mutluluğumuzu yaratabiliriz. Ortak" notuyla paylaştı. Subaşı notuna gökkuşağı ve ay emojileri de koydu. Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'den hamile kalıp çocuğunu düşürmüştü.

İYİ Kİ DOĞDUN ÇOLPAN İLHAN
2014 yılında aramızdan ayrılan, Türk Sineması'nın "Kamelyalı Kadını" Çolpan İlhan, doğum gününde mezarı başında anıldı. Anma töreninde Kerem Alışık duygusal anlar yaşadı. Yakışıklı oyuncu, "O evimizin, mukaddes yüzlü kahramanı, onu çok özledik" diyerek duygularını paylaştı.