Şarkıcı Sibel Can, bu sezon ikinci kez soluğu Bodrum'da aldı

Şarkıcı Sibel Can, bu sezon ikinci kez soluğu Bodrum'da aldı. Demirciköy'de kaldığı otelin iskelesinde objektiflere takılan Sibel Can keyifli halleriyle dikkat çekti. Telefonunu elinden düşürmeyen sanatçının, plaj şıklığı dikkat çekti. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 20 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2021 Güncelleme 24 Temmuz 2021, 15:11
Şarkıcı Sibel Can, bu sezon ikinci kez soluğu Bodrum’da aldı

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı Sibel Can, bu sezon ikinci kez soluğu Bodrum'da aldı. Demirciköy'de kaldığı otelin iskelesinde objektiflere takılan Sibel Can keyifli halleriyle dikkat çekti. Telefonunu elinden düşürmeyen sanatçının, plaj şıklığı dikkat çekti. Doğan SAVAŞ.

DENİZ KIZI BURÇİN
Eski aşkı İlker Kaleli'yi Instagram'dan silerek dostluğunu bitiren Burçin Terzioğlu, önceki gün kendini serin sulara bıraktı. Güzel oyuncunun Ege tatilindeki bu karesine "Deniz kızı Burçin" yorumları yağdı.

TEKNE POZU
Yasemin Özilhan'ın önceki gün eşi İzzet Özilhan ve annesi Emine Özilhan ile lüks teknelerinde gezintideydi. Yalıkavak'ta görüntülenen sosyetik aile, daha sonra sürat botuna atlayıp Kaplankaya'daki evlerine geçti.

MERVE'YE SÜRPRİZ
Pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, geçtiğimiz akşam Yalıkavak Pandemi'de sahne aldı. Parıltılı kıyafetiyle sevenlerinin karşısına çıkan Özbey'e, doğum günü sürprizi yapıldı. Pandemi Ailesi sahneye pasta gönderip şarkıcının yeni yaşını kutladı.

SON MODA HATİCE
Güzel oyuncu Hatice Şendil, son günlerde paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şendil, önceki gün de bu şık karesiyle sosyal medyaya renk kattı.

BAMBAŞKA CENGIZ İMREN
Besteci ve yorumcu Cengiz İmren, 'Yılan' adını verdiği yeni single şarkısını Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarla buluşturdu. Cengiz İmren'in, yenilikçi ve pop stili dikkat çekti.

FİLTRESİZ ÇOK MUTLU
Güzel oyuncu Zeynep Tuğçebayat, Instagram'da doğal haliyle paylaşımlarına devam ediyor. Güzel oyuncu, "Filtreler eğlenmek için güzel ama galiba bizi harcıyor" dedi.