Şeyma Subaşı'dan şok itiraf! Mohammed Alsaloussi'den hamileyim dedi evliliği erteledi

“Evlenmeden çocuk yapmam” diyen Şeyma Subaşı, hamile olduğunu itiraf etti. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den anne olacağını söyleyen Subaşı, düğünü ise ertelediklerini açıklayarak şaşırttı. Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin evlenmekten çekindiği söyleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2021 Güncelleme 23 Haziran 2021, 11:25
Şeyma Subaşı’dan şok itiraf! Mohammed Alsaloussi’den hamileyim dedi evliliği erteledi

İÇİNDEKİLER

Şeyma Subaşı'ndan hamilelik itirafı geldi.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi sayesinde ultra lüks hayat yaşayan Subaşı önceki gün hamile olduğunu itiraf etti.

Daha önce hamilelik iddialarını yalanlayan ve "Evlenmeden çocuk yapmam" diyen Subaşı, sosyal medyadan yaptığı "Hamileyim" itirafı jet hızıyla kaldırdı.

"Duyduğunuz dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan acele etmeye gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteliyoruz ve hamilelik sürecimin tadını çıkarmak istiyoruz" paylaşımını kısa süre sonra kaldıran Şeyma Subaşı kafa karıştırdı.

Subaşı'nın neden böyle bir hamle yaptığı merak konusu olurken, düğünlerini ertelediklerini söylemesine "Hani evlenmeden çocuk yapmazdın" eleştirileri yapıldı.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin evlenmekten çekindiği söyleniyor.