Songül Öden, önceki gün paylaştığı bu karesiyle sosyal medyayı renklendirdi

Oyuncu Songül Öden, önceki gün paylaştığı bu karesiyle sosyal medyayı renklendirdi. 42 yaşındaki Öden'e "Artist gibi poz" vermişsin esprileri yapıldı. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 20 Haziran tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2021 Güncelleme 20 Haziran 2021, 06:57
Songül Öden, önceki gün paylaştığı bu karesiyle sosyal medyayı renklendirdi

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Songül Öden, önceki gün paylaştığı bu karesiyle sosyal medyayı renklendirdi. 42 yaşındaki Öden'e "Artist gibi poz" vermişsin esprileri yapıldı.

BEBEK MESAJI
Üçüncü
çocuğu istediğini sık sık söyleyen popçu Berkay, eşi Özlem Ada Şahin'e şaka yollu mesaj gönderdi. Instagram'da eşiyle tatil fotoğrafını paylaşan Berkay, altına da "Bir-iki yıla göbeklisini koyarız dimi sevgilim" notunu düştü.

ŞEZLONG ARKADAŞI
Mustafa Sandal'ın
sevgilisi Melis Sütşurup, Ege tatiline ara vermeden devam ediyor. Gün boyu şezlonda güneşlenen Melis Sütşurup'un sevimli köpeği de bir an olsun kucağından inmiyor.

ANLAMLI SELFIE
Sosyal
medyayı sık kullanan oyuncu Müge Boz, Dünya Selfie Günü için poz vermeyi ihmal etmedi. Atasun Optik'in reklam yüzü olan Boz, bu karesiyle akıma uydu.

AVŞAR MEYDAN OKUDU
Hülya Avşar,
bu sene de kural bozmadı ve tatil sezonunu Ayvalık'taki yazlığında açtı. 57 yaşındaki Avşar, siyah bikinisiyle verdiği cesur pozlarını Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Güzelliği ve fit görüntüsüyle dikkat çeken Avşar, Photoshop yapan ünlülere meydan okudu.

HAVUZDA ROMANTİZM
Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile tatil sezonunu açtı. Havuz keyfi yapan ikilinin, romantizm dolu anları objektife böyle yansıdı.

HEYKEL YONCA
Sevilen popçu Yonca Evcimik, Bodrum'daki evinden bu pozunu paylaştı. Evcimik, "Heykel miyim neyim?" diyerek herkesi neşelendirdi.

MORARDI! ŞÜKRAN
Ovalı, önceki gün tatilden bu karesini paylaştı. Güzel oyuncunun mor bikinisiyle verdiği pozu binlerce beğeni aldı.

MÜTEVAZI KENAN
Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, İstinyePark'ta bir gözlük firmasına uğradı. Oyuncu, mağaza çalışanlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

ŞİKAYET ETMEYELİM
Rock'çı
Teoman, önceki gün Arnavutköy'deydi. Bir mekanda tek başına kahvaltı yapan şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı: Yarı kapasite ile sahnelere başlayacağım. Yeni bir grubum var. Müzisyenler o kadar zor durumdaki biz şarkıcılar şikayet etmeyelim" dedi. Aydın HAMZA.

ÖNCE YEMEK SONRA ALIŞVERİŞ
Başarılı
müzik insanı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Sağanak yağış sırasında özel araçlarından inerek koşar adım Zuma Restorana geçen Ceceli ve İmer gazetecilerin kırmayarak objektiflere poz verdiler.