Pedofili milyarder Epstein'ın davasına Bill Gates de dahil oldu! Hapse gönderildiği dönemde Melinda Gates...

Pedofili milyarder Epstein'le suç ortağı Maxwell'in davasına, Bill Gates de dahil oldu! Mağdurların avukatı, işadamının ifadesinin alınması için başvuruda bulundu. Avukat Kuvin, Esptein'in seks kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandığı dönemde ilginç bir gelişme yaşandığını açıkladı. Kuvin, "Sapık Esptein'in hapse gönderildiği dönemde Melinda Gates de boşanma işlemlerini başlatmıştı. Bu tesadüf olamaz" açıklamasını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2021 Güncelleme 15 Mayıs 2021, 06:59
Pedofili milyarder Epstein’ın davasına Bill Gates de dahil oldu! Hapse gönderildiği dönemde Melinda Gates...

İÇİNDEKİLER

Microsoft'un patronu Bill Gates (65), şimdiye kadar hep 132 milyar dolarlık servetiyle anıldı!

Yaptığı yardımlarla gündemde kalmayı başardı. Boşanma haberi ise servetini gölgede bıraktı.

27 yıllık eşi Melinda Gates ile ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Hatta evlerini bile ayırdıklarını anlattı. Ancak boşanma haberi de bir anda Epstein davasına karıştı.

Gates'in, cinsel taciz ve çocuk istismarı ile suçlanan işadamı Jeffrey Epstein ile yakın dost olduğu ortaya çıktı.

Epstein hücresinde intihar ederken sevgilisi Ghislaine Maxwell'in davası hız kazandı.

Cinsel istismar için aracılık yapma suçlamasıyla cezaevinde yatan Maxwell davası öncesi ilginç bir gelişme yaşandı.

Maxwell'in tuzağa düşürdüğü 9 mağdurun avukatı Spencer Kuvin, Bill Gates'e çağrı yaptı. Ünlü milyarderin savunmasının alınması ve bildiklerini anlatması için mahkemeye resmi başvuruda bulundu.

Kuvin, şu ifadeleri kullandı:

"İşadamı Bill Gates, Jeffrey Epstein'la ilgili ne biliyorsa söylesin. Etrafındaki diğer işadamları kim anlatsın. Bir araya gelmelerinin nedeni neydi. Gates, 'Görmedim duymadım' diyerek kimseyi inandıramaz. Çünkü kayıtlar Bill Gates'in 2013 yılında Jeffrey Epstein'ın Lolita Express'iyle uçtuğunu gösteriyor. Bill Gates jetin kime ait olduğunu bilmediğini iddia ediyor. Ancak bu doğru değil. Gates, soruların hepsine cevap vermeli."

Bu arada 2020 yılında tutuklanan Ghislaine Maxwell'in davası Temmuz ayında başlayacak.

YARDIM TOPLANTISINDA BULUŞTUK


Bill Gates, yardımcıları aracılığıyla iddiaları yanıtladı: Epstein ile bir arkadaşlığım yoktu. Onunla birlikte olduğum her toplantı erkeklerle yapılan toplantılardı. Hiçbir bir partiye katılmadım. Sadece yardım organizasyonları için bir araya geliyorduk.