Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay'ın aşkı dillere destan

Olaylı beraberlikleri bir dargın bir barışık süren Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Tam kapanma öncesinde güzel havayı fırsat bilip yürüyüş yapan ikili, bir ara parktaki banka oturup güneşin tadını çıkardı. Edwina Sponza’nın sevgilisiyle sohbet ettiği sırada İbo’ya attığı hayran bakışlar, “Sırılsıklam aşk” dedirtti. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 1 Mayıs tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2021 Güncelleme 01 Mayıs 2021, 07:01
Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay’ın aşkı dillere destan

İÇİNDEKİLER

Olaylı beraberlikleri bir dargın bir barışık süren Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Tam kapanma öncesinde güzel havayı fırsat bilip yürüyüş yapan ikili, bir ara parktaki banka oturup güneşin tadını çıkardı. Edwina Sponza'nın sevgilisiyle sohbet ettiği sırada İbo'ya attığı hayran bakışlar, "Sırılsıklam aşk" dedirtti.

BU KEZ SUS PUS
Hakkındaki
her eleştiri sonrası sosyal medyadan esip gürleyen Şeyma Subaşı, sevgilisi ve kızıyla çıktığı Bali tatili sonrası İstanbul'a döndü. Geçtiğimiz gün İstinyePark'ta görüntülenen Şeyma, objektiflere poz verdi ancak soruları yanıtsız bıraktı.

KURAL BOZULMADI
Perşembe
akşamlarının en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, kural bozmadı. atv'nin başarılı dizisi Tüm Kişiler'de %8,86 izlenme oranı ve %19,21 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı.

ELALEM ŞOVU GÖRECEK!
Başarılı popçu İrem Derici, Jennifer Lopez'in 20 yıl önce çıkan 'Love Don't Cost a Thing' şarkısının koreografisini yeniden canlandırdı. Dansıyla büyük beğeni toplayan Derici, "Konserler başladığında elalem sahne şovunu görecek" dedi.

ÇANTA DOLUSU
Demet Akalın,
önceki gün boşandığı eşi Okan Kurt'la İstinyePark'taydı. İçerisinde bulunduğunu söylediği ekonomik krizi bir yana bırakan popçu, Beymen'den alışveriş yaptı. Karşısında gazetecileri gören Demet Akalın, alelacele verdiği pozu beğenmedi. Akalın, hemen pozisyonunu alıp bu kez objektiflere yaklaşık 10 bin TL'lik Fendi çantasını göstermeyi başardı.

EBRU'NUN AŞI ACISI
Eski manken Ebru Şallı, önceki gün turistlere de aşı olma hakkını veren ABD'de Covid-19 aşısı oldu. Aşı olduğu sırada çok acı çektiğini söyleyen Şallı'nın yüzündeki ifade de bunun kanıtıydı.

İREM'DEN BOY ATAĞI
Demet Şener, önceki gün kızı İrem'le aynı karşısında poz verdi. 15 yaşındaki İrem'in boyunun 1.77 santim olan annesinin boyunu geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

AİLE BOYU RENKLİ POZLAR
Oyuncu Fulya Zenginer,
önceki gün eşi Kuntay Tarık Evren'le sosyal medyayı renklendirdi. Kendisi gibi eşine de renkli bir eşarp takan güzel oyuncu, sevimli köpeklerine de süslemeyi ihmal etmedi. Köpeklerden birisine eşarp diğerine gözlük takan Fulya Zenginer, gülümsetti.