Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'den Boğaz manzaralı poz | 5 Nisan 2021 magazin haberleri

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin, Boğaz manzarasına karşı bu pozu verdi. İşte haberin detayları ve 5 Nisan tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2021 Güncelleme 05 Nisan 2021, 06:57
Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’den Boğaz manzaralı poz | 5 Nisan 2021 magazin haberleri

İÇİNDEKİLER

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin, Boğaz manzarasına karşı bu pozu verdi. Paylaşımına "Ben zaten orada değildim. Ne yerde ne gökteydim" yazan güzel oyuncunun basma elbiseli karesine beğeni yağdı.


KİM'E TÜRK DOKUNUŞU
Daha önce Robet Downey Jr., Barbara Palvin, Miley Cyrus ve Rita Ora'nın tercih ettiği Les Benjamins, şimdi de Kim Kardashian'ın gözdesi oldu. Eşi Kanye West ile boşanmak üzere olan ünlü yıldız, önceki akşamki tarzını Türk markasından yaptı.


DETOKSLA İMTİHAN
Karantinada kilo alan ünlüleri zayıflama telaşı sardı. Bunlardan biri de Aslı Enver'di. 5 günlük sıvı detoks programı uygulayan oyuncu, diyetin bitmesiyle kahve ve tatlısıyla da bu kareyi paylaştı.


EN BÜYÜK FOBİSİ SUDA BOĞULMAK
Bir dergi için özel çekim yapan Hazal Filiz Küçükköse, hayatıyla ilgili de samimi açıklamalar yaptı. En büyük fobisinin suda boğulmak olduğunu dile getiren güzel oyuncu, şu itirafı yaptı: "Çift sayı takıntım var. Alacağım her şeyin çift sayılı olması gerekiyor."